Close

Tisztújítás a Fidesz Női Tagozatában

Az elmúlt napokban országszerte megtartották a Fidesz Női Tagozatának tisztújító közgyűléseit. A Női Tagozat legtöbb területi szervezetében megerősítést és további bizalmat kaptak az eddigi elnökök és alelnökök. A Budapesti Női Tagozatot továbbra is Menczer Erzsébet vezeti, aki a kezdetektől látja el a budapesti tagozati munkát – írja a tagozat portálunkhoz eljuttatott közleményében. A budapesti elnökség tagjai: Dr. Jeney Jánosné, Kajdi Klára, Laczkó Szilvia, Désiné Németh Éva és Szuhai Erika.

Mint írják: a péntek délután megtartott országos tagozati közgyűlésen a jelenlévő küldöttek egyhangúan megerősítették elnöki pozíciójában Pelczné Dr. Gáll Ildikót, a Fidesz alelnökét EP néppárti képviselőt. Az elnökség tagjai: Brájer Éva, Menczer Erzsébet (aki egyben a budapesti női tagozat elnöke) Dr. Juhász Enikő (Törökszentmiklós polgármestere) , Dr. Mátrai Márta (országgyűlési képviselő), Endrei Katalin valamint Magyar Anna(Csongrád megyei közgyűlés elnöke lettek.A tagozat három főt delegált – szintén egyhangú szavazással – a Fidesz Országos Választmányába: Endrei Katalint, Dr. Mátrai Mártát és Pappné Máté Erzsébetet. A közgyűlés határozott még a kongresszusi küldöttekről és az Országos Választmány alelnökének javasolta Dr.Mátrai Márta országgyűlési képviselő asszonyt.

Pelczné Dr. Gáll Ildikó megköszönte az elnökség és a tagság eddigi áldozatos munkáját, beszámolt a kampányban elvégzett feladatokról, illetőleg az azóta eltelt időszak főbb rendezvényeiről. Ezek közül is kiemelte az emlékezetes babakocsis tüntetést, mely az előző kormány GYES-t és GYED-et támadó intézkedései ellen szervezett a tagozat. Nők, kismamák, anyukák és nagymamák együtt tiltakoztak a szocialista-szabad demokrata kormány intézkedései ellen. Felelevenítette a sikeres sportrendezvényeket, ahol feledhetetlen pillanatokat töltött együtt a női tagozat és a rendezvényre érkező sok száz felnőtt és gyermek. Célként jelölte meg, a húszéves korosztály bevonását a tagozat életébe, munkájába, hiszen ők legalább annyi problémával küszködnek, mint a 40-es korosztály, akik a gerincét adják jelenleg a tagozatnak. Kiemelte a kommunikáció fontosságát és hogy a szolidaritás és gondoskodás markánsabban megjelenik majd a jövőben a tagozati munkában – zárul a közlemény.

fidesz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top