Close

Hillary Clintonnak sírnak a volt SZDSZ-esek

Hazánkban az elmúlt évben súlyos sebeket ejtettek a jogállamon” – írják levelükben a volt szadeszos ultraliberálisok Hillary Clintonnak, aki a Tom Lantos Intézet megnyitására szerdán érkezik Magyarországra.
Hazánkban az elmúlt évben súlyos sebeket ejtettek a jogállamon” – írják levelükben az önmagukat csak „egykori demokratikus ellenzéknek” nevező volt szadeszos ultraliberálisok Hillary Clintonnak, aki a Tom Lantos Intézet megnyitására szerdán érkezik Magyarországra.

Az Egyesült Államok külügyminiszterének címzett nyílt levélben – amelyet többek között Ara-Kovács Attila, Dalos György, Demszky Gábor, Haraszti Miklós, Hodosán Róza, Kenedi János, Konrád György, Magyar Bálint, Mécs Imre, Radnóti Sándor, Rajk László, Szilágyi Sándor és Tamás Gáspár Miklós írt alá – az elmúlt időszakban sulykolt baloldali vádakat sorolják fel. A liberálisok úgy gondolják, hogy hazánkban autokratikus rendszer épül, korlátozást szenvedett a sajtószabadság, csorbult az igazságszolgáltatás függetlensége, mindennapos gyakorlattá vált a polgárok jogfosztása, és az ellenzék mellőzésével alkottak új alkotmányt. A volt SZDSZ-esek Hillary Clintontól várják azt, hogy „Magyarországon kiálljon a szabadság mellett.”

barikad.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top