Close

261 millió forintból épült többfunkciós gyakorlóhely a BGF-en

Múlt pénteken több központi gyakorlóhelyet adtak át a Budapesti Gazdasági Főiskola Markó utcai épületében. Turisztikai és pénzügyi gyakorlóirodák, szimulációkra alkalmas marketing fókuszlabor, valamint egy call center is kialakításra került az innovatív gyakorlóhelyen.

Az eddig üresen tátongó pincehelységeket átalakítva lehetővé tették, hogy egyszerre több képzés hallgatói is elsajátíthassák azt a gyakorlati tudást, mely szakterületükhöz elengedhetetlen.

Az összesen 261 millió forintos beruházásra az Európai Unió 107 millió forint értékű támogatásával kerülhetett sor, a Készség, Kompetencia, Tudás című projekt keretében.

Sándorné dr. Kriszt Éva, a BGF rektora a központi gyakorlati képzőhely átadó ünnepségén elmondta: „Intézményünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy hallgatóink az alapos elméleti tudásanyag mellett a munkaerő-piacon jól hasznosítható gyakorlati ismeretekre is szert tegyenek. Ehhez jelentősen hozzájárul majd a központi gyakorlati képzőhely, ahol a hallgatók tapasztalt szakemberek felügyelete mellett akár tényleges ügyfélforgalmat lebonyolítva tehetik meg első lépéseiket választott szakmájukban, ami lényegesen megkönnyíti majd elhelyezkedésüket a diploma megszerzése után.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top