Close

Gouba a Gozsdu Udvarban

Már csak néhány nap, és indul Budapest egyik legkedveltebb kirakodóvására. Március 27-étől a Király utcai kapuk újra kitárulnak az ingyenes, de annál színesebb programok előtt. 

 
 
 
A vártnál is nagyobb sikerrel zárult a GOUBA, a Gozsdu Bazár első évada. 2010. április 25-étől egészen október elejéig minden vasárnap közel 5000 látogató – fiatal, öreg, biciklis, gyalogos és persze rengeteg turista – járta az udvarokat, hogy vásárolgasson, nézelődjön, zenét hallgasson, azaz jól érezze magát az új budapesti élménypiacon. Hasonlóan a londoni Portobello Markethez vagy a római Via Marguttához, a tel-avivi Shuk HaCarmelhez, honi designerek, kéz- és iparművesek, régiségkereskedők kínálták különleges, egyedi portékáikat egész nap. A 2011-es évadra a szervezők még több élményt és finom falatokat ígérnek.
 
A bazárba zárt forgatagot utcazenészek, mutatványosok és állandó kiállítások teszik az idén még színesebbé. A gyermekeket játszósarok,  az üres hassal érkezőket a gasztrobloggerek étkei, például a helyben, frissen készült chips és az új olasz finomság, a Piadina, valamint sajtok és sonkák várják. 
 
 
Az előzetes jelentkezések alapján idén közel dupla annyi árus, kiállító, képzőművész fogja kínálni egyedi portékáit. Az ingyenesen látogatható rendezvény célja, hogy vasárnaponként hétről hétre megújuló, színes áru- és kulturális kínálattal, ugyanakkor elérhető árakkal várja a Gozsdu udvarba látogatókat, ahol mindig történik valami izgalmas.
Már csak néhány nap van hátra a következő GOUBÁZÁSIG! Október 16-áig minden vasárnap várja a különleges atmoszférájú Gozsdu Bazár az érdeklődőket délelőtt 10-től este 7-ig.
 
 
 
Gouba a Gozsdu Udvarban:  Budapest VII., Király u.13. – Dob. u.16.
Aktuális programok, kiállítók és további információ: www.gouba.hu és http://www.facebook.com/goubaonline
 
Fotó: Vajda Tamás 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top