Close

Országos Kettesfogat-hajtó Fedeles Bajnokság a Balogh-Liget Lovas Klubban

2011. március 26-án rendezik meg a III. Országos Kettesfogat-hajtó Fedeles Bajnokságot a Balogh-Liget Lovas Klubban, Miskolc mellett, Szirmabesenyőben. A szombaton 10 órakor kezdődő versenyen több tucat versenyző indul, és két neves, világ- és országos bajnok is bemutatókat tart majd a verseny szüneteiben, amely verseny ingyen látogatható.

Az Országos Kettesfogat-hajtó Fedeles Bajnokságot és ezt az egyedülálló versenyformát a Balogh-Liget Lovas Klub indította útjára 2009-ben, mint az északkelet-magyarországi régió egyetlen fedeles lovardája. Később csatlakoztak hozzá a nyugat-magyarországi és közép-magyarországi régiók.  Azt, hogy az idei verseny is szakmailag megkérdőjelezhetetlen legyen, nemzetközi bírók jelenléte is biztosítja, mint pl. Fintha Gáboré.
 
A március 26-án 10 órától induló verseny három fordulóban zajlik, melyeket két bemutató színesít majd. Ezeket a bemutatókat Dobrovitz József, világversenyeken részt vevő és többszörös országos négyesfogat-hajtó, továbbá ifj. Dobrovitz József, országos póninégyesfogat-hajtó bajnokok tartják. 
 
A Balogh-Liget Lovas Klub 2003 óta van jelen a szirmabesenyői Király-hegyen, mint az északkelet-magyarországi régió egyetlen fedett lovardája. A Ligetben Lovas Oktató Báziscentrum működik, amely a gyerekek és felnőttek elméleti és gyakorlati lovas oktatásával foglalkozik, emellett kiemelten foglalkozik a testi és szellemi fogyatékos gyerekek lovas terápiájával.
 
 
 
Időpont: 2011. március 26. 10 óra.
 
Helyszín: Király-hegy, Szirmabesenyő, közvetlenül Miskolc mellett. 
További információ: www.baloghliget.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top