Close

Karácsonyi menetrend a közösségi közlekedésben

 
A karácsonyi hétvégén rendkívüli menetrend szerint közlekednek a MÁV, a Volánbusz és a BKV járatai. Az ünnep miatti változás csak a mai és a szombati közlekedést érinti, karácsony második napján a szokásos vasárnapi menetrend lesz érvényben. A BKV járatai ma a szombati közlekedési rend szerint, de rövidebb üzemidővel közlekednek. A nappali járatok 16 óra körül indulnak utoljára, ezután – az ilyenkor szokásos módon – az éjszakai buszokkal lehet utazni.
A Volánbusz ma a szabadnapi, 25-én a munkaszüneti napoknak megfelelő, 26-án pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekedteti járatait. Ma az utolsó buszjáratok Budapestről általában délután 4 és 5 óra között indulnak el. Az ország többi Volán társaságánál ugyanez a menetrend lesz érvényben.

A MÁV ma a szombati, 25-én az ünnepnapi menetrend szerint közlekedteti szerelvényeit. Azokon a vonalakon, amelyeken nagyobb utasforgalom várható, több kocsival indítják el a vonatokat. Karácsony másnapján (vasárnap) az aznapi menetrend szerint járnak a vonatok.

Karácsony napjain, december 25-én és 26-án a munkaszüneti, míg az áruházakat érintő autóbuszok az állami ünnepnapokon érvényes menetrend szerint közlekednek.

 
Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top