Close

Megnézhető az új imázsfilm

Magyarország 2011-es európai uniós soros elnökségének apropójából internetes publicitást kapott a nagy népszerűségnek örvendő, több nemzetközi díjjal is jutalmazott Budapest imázsfilm alkotóinak legújabb filmje.
 

Az új film a településmarketinggel foglalkozó Aera Property & Destination kommunikációs ügynökség és a Magyar Filmszemle díjas, több külföldi fesztiválon is díjazott filmrendező, Madarász Isti közreműködővel jött létre. A megbízás a soros elnökség kommunikációjáért felelős Külügyminisztériumtól érkezett.
A film már nemcsak Budapestre fókuszál, hanem egész Magyarországot érinti, és tovább sorolja a magyar tudósok nevéhez köthető találmányokat és technológiai újításokat egészen napjainkig. A zenét ismét a Balkán Fanatik tagjai készítették egy, a Muzsikás együttes által sikerre vitt népdal feldolgozása alapján. A főbb szerepeket Pálmai Anna, Rusznák András, Holecskó Orsolya alakítják – nyilatkozta Madarász Isti rendező.
A Budapest Business Region megbízásából készült Budapest imázsfilm kapcsán kapott visszajelzések, valamint a komoly YouTube-látogatottság egyaránt arra inspirálták az alkotói csapatot, hogy a Budapest Get Engaged film „testvérének” elkészítésében gondolkozzon. Különbség, hogy ezúttal egy kerettörténet fogja össze a hangulati elemekben bővelkedő képsorokat, de a BBR-filmre jellemző eszközkészlettel. A célcsoport itt is Janus-arcú. Bár az elsődleges cél Magyarország kommunikálása a külföld felé, a legkevésbé sem mellékes, hogy számunkra is vállalható, mi több büszkeségre okot adó képet fessen nekünk magunkról. A Get Engaged film visszajelzései azt bizonyítják, ez egyszer már sikerült. Kíváncsian várjuk a World of Potentials visszhangját – nyilatkozta Hauck Ferenc, az Aera Property & Destination stúdióvezetője.
(mno.hu-fidesz.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top