Close

Népszavazás a nőkért

A nő közéleti, gazdasági, politikai vezetők szinte hiányoznak Magyarországról. A pártok, a parlament nem tett ez ellen az elmúlt 20 évben, így Európában az utolsók vagyunk. 200.000 aláírás változtat ezen.
27 nő népszavazást kezdeményezett. Ha 200.000-en támogatják, akkor a közéletben a nők a férfiak méltó társai lehetnek. Támogasd, hogy legalább 25% nő legyen a parlamentben és az önkormányzatokban! A 25 % nem cél, hanem eszköz ahhoz, hogy a nők szempontjai jobban érvényesüljenek a mindennapokban.

A népszavazási kérelem benyújtói:
Asbót Judit, Bangó Margit, Bartók Júlia, Bárdos Deák Ágnes, Béke Lászlóné, Bíró Judit, Bódis Kriszta, Demcsák Mari, Endrei Judit, Havasrétiné Méry Judit, Heller Ágnes, Hernádi Judit, Huszár Júlia, Incze Ágnes, Dr.Kardos Julianna, Kútvölgyi Erzsébet, Láng Zsuzsa, Pataki Ágnes, Peschnig Mária Zita, Rajnai Gitta, Dr.Subasicz Éva, Szira Judit, Dr.Szűcs Andrea, Novák Éva, Dr.Törzsök Károlyné, Dr.Váci Zsuzsanna, Virág Judit.
Biztos, hogy teljesen rendben van az, hogy a nők kevesebbet keresnek, mint mi? Hogy adjuk-vesszük, béreljük őket, mint valami állatokat? Vagy az, hogy hetente megölünk egyet közülük? Biztos, hogy a fakanálnál a helyük? Biztos, hogy nem tudják egyedül eldönteni, hogy hol akarnak szülni? Biztos, hogy elegen vannak a politikában?
 
Andrassew Iván
 
 
Fodrász, kozmetikus, óvoda-bölcsi, kávézó – mind remek helyek a gyűjtésre. Arra kérünk, kérdezd meg, hogy lennének-e gyűjtőpontok! Tedd ki az ívet és az útmutatót, oszd meg velünk, hogy hol sikerült!
 
Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top