Close

Országszerte lelassult a közlekedés

Egy sávon megindulhatott a forgalom a főváros felé az M1-esen. A sztrádát Győr közelében egy  halálos baleset miatt zárták le. A 104-es kilométernél összeütközött három kamion, amelynek során meghalt egy ember.

 

Több jármű elakadt, árokba csúszott Veszprém megyében. Bazsi belterületén egy kamion akadt el, Tapolcán egy személyautó csúszott le az útról, a 8-as főúton Inotánál árokba borult egy autó.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság figyelmeztetése ellenére súlyosan megsérült egy autóvezető, amikor személygépkocsija az árokba csúszott Dabas és Újhartyán között. A helyszínelés idejére ott is teljes útzárat rendeltek el. Baleset történt a reggeli órákban az M5-ös autópályán Kecskemét felé a nyugati lehajtón is.
A rossz időjárás miatt lezárták a rédicsi átkelőt. Szerdán délelőtt a 86-os számú főúton Zalalövőnél több kamion is elakadt, ezért a Szlovénia felét tartó kamionokat már Szombathelyen és Körmenden félreállítják a rendőrök. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Rédicsig eljutott kamionokat parkolókba terelik.
A Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) közleménye szerint főleg a fő- és közösségi közlekedési útvonalakon, hidakon, felüljárókon, a kórházakhoz, egészségügyi intézményekhez, valamint a lakosság ellátását biztosító logisztikai bázisokhoz vezető útvonalakat takarítják. 
A BVK arra kéri a magánház tulajdonosokat, társasházak üzemeltetőit, hogy az ingatlanjaikhoz tartozó járdákat tisztítsák meg a hótól és síkosságmentesítsenek a gyalogos balesetek elkerülése érdekében, de a havat ne az úttestre tolják.
 
mti/police.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top