Close

Hunvald a „szent és sérthetetlen”

Szentnek és sérthetetlennek hitte magát – mondta volt sofőrje a Magyar Nemzet birtokába került ügyészségi tanúvallomásában Hunvald Györgyről, Erzsébetváros volt MSZP-s polgármesteréről.
 

 
A politikust a volt SZDSZ-es gazdasági bizottsági elnökkel, Gál Györggyel és 23 társukkal bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős kárt okozó csalással és más bűncselekményekkel vádol az ügyészség.
Golcsa József sofőr, aki csaknem nyolc éven át Hunvald György napjainak jelentős részét végig kísérte, a Központi Nyomozó Főügyészség előtt tett rendkívül részletes tanúvallomásában kifejtette, 
amit ebben az időszakban, különösen az elmúlt években tapasztalt a vád szerinti maffia-bűncselekményekkel, illetve azok szereplőivel kapcsolatban.
Az egykori polgármesteri alkalmazott beszámolt az ingatlanügyletekből szerzett pénzek általa tapasztalt szétosztásáról, Hunvald és Gál hazai viszonyok közötti nagylábon éléséről, a luxusról, az önkormányzati lakások osztogatásáról, a nőkről, és mindarról, amit látott és hallott az erzsébetvárosi ingatlanpanamáról és a feltételezett helyi bűnszervezet mindennapi működéséről – írja a lap.
gondola.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top