Close

Tervezz pólót!

A WWF Magyarország Alapítvány pályázatot hirdet az alábbiak szerint:
 
Téma és koncepció: Célunk egyfajta zöldtrend kialakítása az öltözködésben. Éppen ezért fiatalos, zöldszemléletű, kimondottan WWF-es hangulatú pólóterveket várunk. A tervekben lehet humor, szellemesség, de mindenképpen figyelemfelkeltő, kreatív és színvonalas munkákat látunk szívesen.

 
Ha úgy érzed, bele tudsz bújni a Föld bolygó bőrébe, át tudod érezni, hogy mi zajlik az alábbi területeken, és mindezt szellemesen és érthetően tudod kommunikálni, akkor Te vagy a mi emberünk.
 
Néhány témajavaslat: globális felmelegedés, kihalófélben lévő fajok védelme (különös tekintettel a szibériai tigrisre, delfinre, óriáspandára, jegesmedvére és Pzsevalszkij-vadlóra), vízvédelem, erdővédelem, fenntartható fejlődés. A többit a fantáziádra bízzuk!
 
A pályázati felhívás mindazon, 18. életévüket betöltött művészek, alkotók, természetbarátok számára szól, akik elképzeléseiket, pályaműveiket képesek kivitelezni is. A részvételhez nem szükséges művészeti végzettség.
 
Egy pályázó több munkával is pályázhat.
 
A pályázat benyújtásával egyidejűleg a pályázónak írásban vagy elektronikus úton (e-mail) nyilatkoznia kell arról, hogy a kiírásban szerepelő felhasználói és szerzői jogokat elolvasta és tudomásul vette.
 
Technikai feltételek
 
A terv leadási formátuma: JPG, 150 dpi, RGB, 10 cm (rövidebb oldal) méretben. A nyertes pályaművek végleges formátuma: vektoros (eps., ai., cdr.). A kreatív ne tartalmazzon színátmenetet, maximum 3 szín használata megengedett. Amennyiben vonalat használsz minimum 1,5mm-es vonalvastagság szükséges.
 
Beküldési határidő: 2010. december 31., 24:00. A nevezéseket a pandaklub@wwf.hu e-mailcímre várjuk.
 
Eredményhirdetés, díjátadás ideje, helye: a részleteket 2011 januárjában tesszük közzé honlapunkon és hírlevelünkben. Továbbá minden pályázót e-mailben, a nyerteseket pedig telefonon értesítjük a díjátadó részleteiről.
 
Díjazás
 
Fődíj egy egész napos WWF-es vitorlázás a Balatonon. Egy exkluzív WWF-es ajándékcsomag és oklevél.
 
Második helyezés: 2 db Tropicarium belépő és egy exkluzív WWF-es ajándékcsomag, és oklevél.
 
Harmadik díj: egy éves Panda Klub tagsági kártya és az azzal járó kedvezmények, egy exkluzív WWF-es ajándékcsomag, és oklevél.
 
Az első 10 helyezett oklevelet kap, és megkapja a saját pólótervéből készített pólót. Minden pályázó, akinek a munkáját a WWF pólótervezéshez használja, WWF-oklevelet kap.
 
A legjobbak egy interjú keretében lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, ezzel bekerülnek a WWF hírlevelébe, és a szervezet honlapján cikk jelenik meg róluk.
 
 
Zsűri: Tóth Yoka Zsolt és Tepes Ferenc grafikusok, valamint Dakó Andrea, a WWF Magyarország kommunikációs igazgatója és Figeczky Gábor, a WWF Magyarország megbízott igazgatója.
 
Felhasználói és szerzői jogok

 
A pályázat benyújtói a pályamunkához fűződő szerzői jogaik alapján az alábbi keretek között adnak a kiíró részére felhasználási engedélyt: A pályázat kiírója a beérkezett pályamunkákat előzetes egyeztetés után az alapítvány nevében készített pólókra a mintát szabadon használhatja, illetve annak tényét szabadon kommunikálhatja online és offline felületen. A WWF Magyarország Alapítvány jogosult a pályaművek kommunikációs célra történő felhasználására – a pályázó nevének feltüntetése mellett. A kiíró, jogosult a műveket használni a kampányhoz szorosan kapcsolódó katalógus, programfüzet, internetes felület, tv-műsor, reklám stb. keretében.
 
A pályázat benyújtója hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírója a pályaműről készült reprodukciót póló formájában többszörözze, valamint a WWF Magyarország nevében a jövőben értékesítse.
 
A pályázók által megadott elérhetőségeket a pályázat kiírója adatbázisában regisztrálja, de azokat harmadik személyének nem adja ki.
A pályázat kiírója a pályázati kiírásban leírtak megváltoztatásának jogát fenntartja.
A pályázat kiírója a hozzá benyújtott adathordozókat nem őrzi meg, nem tárolja, vissza nem juttatja, felelősséget e tekintetben nem vállal.
 
További információ:
E-mailen: pandaklub@wwf.hu
Website: www.wwf.hu
Telefonon: 06 1 214 5554 /127

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top