Close

Hiteles, valóságra épülő költségvetés lesz

 A Fidesz egy percig sem csodálkozik azon, hogy az MSZP nem érti, vagy nem akarja érteni a költségvetés prioritásait. A szocialisták ugyanis 8 éven át hazugságokon alapuló költségvetéseket alkottak – fogalmaz közleményében a Fidesz-frakció. 
 

 
Amin az egykori MSZP-s kormányok foglalkoztatást értettek, abból munkanélküliség lett; amin megtakarítást értettek, abból elherdálás lett; amit gazdaságpolitikának neveztek, annak megszorítás lett a vége. Amit a szocialisták lendületnek neveztek, az társadalmi, szociális és pénzügyi válsághoz vezetett – írja a frakció.
A kommuniké aláhúzza: 2011 lesz az első olyan év Magyarországon, amikor a magyar családok, a magyar vállalkozók hosszú évek megszorításai után fellélegezhetnek. Az új adórendszernek köszönhetően a magyar lakosságnál 300 milliárd forint, a magyar vállalkozásoknál 170 milliárd forint marad. Számos adó megszűnt! Megkezdődött a felelős állami vagyongazdálkodás és az állampolgárait minden erejével szolgálni akaró, a forrásaival felelősen gazdálkodó állam megteremtése – sorolja a közlemény.
Nyolc év után 2011 lesz az első olyan év Magyarországon, amikor az országnak hiteles, a valóságra épülő és az ország pénzügyi stabilitását garantáló költségvetése lesz – szögezi le a FIDESZ-frakció.
(MTI-fidesz.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top