Close

MOST – esély az újrakezdéshez

„MOST” elnevezéssel jótékonysági gálát rendeznek november 20-án, szombaton: civilek, intézmények és egy egész kistérség, hogy segítsenek a vörösiszap katasztrófa károsultjain. Budaörs Város Önkormányzatának támogatásával a Budaörs Városi Sportcsarnok ad otthont az eseménynek, amelynek teljes bevétele – esély az újrakezdéshez!
Magyarország legnagyobb ökológiai katasztrófája következett be október 4-én. Lakások, házak váltak lakhatatlanná, az ott élő embertársaink egyik pillanatról a másikra vesztették el mindenüket.

Magyarország minden szegletéből érkezett és érkezik a segítség, hogy az ott élők esélyt kaphassanak az újrakezdéshez. MOST rajtunk a sor!
„Belépője – most esély az újrakezdéshez „ – jeligével olyan előadók és a társadalom megbecsült és elismert tagjai adják nevüket és produkciójukat a rendezvényhez, mint:

 

 

Csík zenekar, Barabás Lőrinc és barátai, Firkin, Alma Együttes, Badár Sándor Momentán Társulat, Dzsesszert, The Hated Tomorrow, Vivat Bacchus, Serbán Attila, Szatmári Orsi, Magyar Attila, Timkó Eszter, Tordai Teri, Dobó Kata és Kolovratnik Krisztián.

 

A már délután 14 órától kezdődő rendezvény különlegességét az egyedi borpincészetek bemutatkozása és gasztronómiai finomságok kóstolói alkotják majd.
• A rendezvény fővédnöke: Wittinghoff Tamás, Budaörs Város polgármestere
• A jótékonysági gála házigazdái: Bombera Krisztina (MTV), László Dávid (Budaörs Rádió)
Helyszín: Budaörs Városi Sportcsarnok
2040 Budaörs, Hársfa utca 6.
www.bvuss.hu

Időpont: 2010. november 20. 14 óra kezdettel
Belépő: 1000,- Ft

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top