Close

Rátámadtak az MSZP szóvivőjére

„Rohadt büdös komcsit” kiabálva támadt egy férfi az MSZP szóvivőjére szombat hajnalban, a város egyik legforgalmasabb közlekedési útvonalán haladó buszo.

Török Zsoltot többször ököllel ütötte, mire az utazók közül jópáran a szóvivő védelmére keltek és letuszakolták a támadót a következő megállóban.

Az MSZP elnökeként köszönetet szeretnék mondani azoknak a józan ítélőképességű, tisztességes embereknek, akik félretéve az esetleges politikai nézetkülönbségeket, egy bajba jutott társunk segítségére siettek.

A minden erkölcsi határon túlment szomorú esemény kapcsán jelezni szeretném, hogy nem politikai nézeteik különböztetik meg az embereket egymástól. A tisztesség és az emberiesség nem politikai kategória.

Ugyanakkor az eset arra hívja fel a figyelmet, hogy az országban eluralkodó gyűlöletkeltés ellen minden, józanul gondolkodó politikai erőnek közösen kell fellépnie, hogy vissza ne térhessen történelmünk nem egy, embert próbáló, kegyetlen időszaka, amikor politikai nézeteik miatt kellett félniük a tisztességes embereknek.

Mesterházy Attila

az MSZP elnöke

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top