Close

A The Tarantinos négy év után ismét Budapesten!

The Tarantinos
„Becstelen Brigantyk Party“
2010. október 21. (csütörtök), Petőfi Csarnok
Hét zenész Londonból, akik ihletüket Quentin Tarantino iránti megszállott rajongásukból merítik. Olyan kultikus filmek jól ismert slágereit játsszák, mint a Kill Bill, a Kutyaszorítóban, a Jackie Brown, az Alkonyattól Pirkadatig, a Grindhouse, vagy éppen a legújabb remekmű, a Becstelen Brigantyk. 
A csapat négy év után, október 21-én a Petőfi Csarnokban megrendezendő „Becstelen Brigantyk Party“ keretében lép fel ismét Budapesten.

Budapesti fellépésükön is elhangzik majd a Miserlou, a Never Can Tell, a Bang Bang, a Woo Hoo, a Green Hornet, a Don’t Let Me Be Misunderstood, a Jungle Boogie, a Son of a Preacher Man és persze sok más, Tarantino filmjei által halhatatlanná lett sláger. A zenekar tagjai emellett jelmezeikkel, hangbejátszásokkal, sőt komplett jelenetek előadásával idézik meg a kultrendező filmjeinek egyedi hangulatát.
A koncertet egy kifulladásig tartó nagyszabású party követi az elmúlt 30 év slágereivel.
A Tarantinos nagy sikerrel turnézott az Egyesült Királyságban, Dániában, Svájcban, Olaszországban, Belgiumban, valamint Közép és Kelet-Európa számos országában, köztük Magyarországon is. Felléptek többek között a Montreux-i Jazz Fesztiválon, a St.Gallen Open Air-en, a Royal Open Air-en, és a budapesti Sziget Fesztiválon is.  Az utóbbi években olyan sztárok előzenekaraként állhattak színpadra, mint a Limp Bizkit, Van Morrison, a Prodigy és Pink.
Jegyek kaphatók az Interticket jegyhálózatában, a www.jegy.hu oldalon, valamint a www.pannonprodukcio.hu oldalon. 
Ár: elővételben 5400 Ft,
a helyszínen 5900 Ft.
Bővebb információ: http://www.thetarantinos.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top