Close

Médiahírek 09.06

Pálffy a házasság és a család „védelmében” módosítaná a médiacsomagot
A házasság és a család védelmét célozzák többek között a kereszténydemokrata Pálffy István által a médiaalkotmányhoz benyújtott módosító javaslatok. A KDNP-s politikus hét módosító indítványt adott be, amelyek 12 paragrafust érintenek.
Médiaharcosok – brit kamerás osztag Afganisztánban
A brit hadsereg afganisztáni hadteste egy külön médiás csapattal is fel van szerelve: a Combat Camera Team minden olyan fontosabb eseményt rögzít, ami a katonákkal történik, David Beckham látogatásától kezdve egészen az egyes bevetések dokumentálásáig.
Le a kalappal Fignon előtt!
A vezető francia közszolgálati televízió, a France 2 esti híradója kedd este is, mint általában, 35 percig tartott, mégis rendkívüli volt: a csatorna augusztus 31-i híradójának első 20 perce egyetlen szomorú témával foglalkozott: a legendás, kétszeres Tour de France-győztes kerékpáros-kommentátor Laurent Fignon halálával.
Tovább szigorítaná a Fidesz a „médiaalkotmányt”
Négy átfogó módosító indítványt nyújtott be az úgynevezett „médiaalkotmányhoz” a fideszes L. Simon László. A parlament kulturális bizottságának elnöke egyebek mellett pontosítaná a válaszadási jogról és a nyilatkozat visszavonásának jogáról szóló részeket is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top