Close

Míg szendereg a robogás, zenél egy picit

2010. szeptember 5-én és szeptember 12-én (vasárnapokon) 15 és 20 óra között nosztalgiavillamos közlekedik majd a budapesti 4-es vonalán.
 
A Magyar Dal Napján,  szeptember 12-én az ország számos pontján, valamint  több budapesti helyszínen is felcsendül a hazai talpalávaló. A BKV tavaly csatlakozott a programhoz, amely egész nap muzsikára hangolja az országot.

  A társaság idén sem marad ki az örömzenélésből: két vasárnapon is zeneszó kíséri majd az utasokat.  A Magyar Dal Napja szervezői – a BKV-val együttműködve – már egy héttel a nagy nap előtt is kínálnak érdekes programot. Szeptember 5-én a 4-es villamos útvonalán jár majd Dallamos Villamos. A Moszkva térről 15.00 órakor induló járaton a Lavender Forté és a Backdoor, a 16.30-kor indulón a Peacetones és az Instant Groove, a 18.00 óráson pedig a TükeZoo és a Tai Chi Teacher játszik. A Fehérvári útról 15.50-kor indul ez első járat, amelyen a Mary Popkids és a Kuckó Collective lép fel, a 17.20-kor indulón a Menyét és a WNS, a 18.50-esen pedig a Lavender Forté és a Peacetones játszik majd. 
     A különleges, úgynevezett UV szerelvényekre bárki felszállhat, aki érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkezik. A szemfüles utasok akár dedikáltathatnak is a villamoson és a megállókban feltűnő kedvenceikkel .
Hangolódjunk rá  már szeptember 5-én a Magyar Dal napjára!
 
Lásd még:


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top