Close

Felmérés építkezők, tervezgetők körében – vacsorameghívással

Soha ilyen sok bizonytalanság nem övezte a gazdaság szinte összes szeletét, így az élet egyik legfontosabb hátterét, a lakhatással kapcsolatos tervek megvalósítását is. Az Építési Piaci Prognózis kiadója egy 20, illetve 15 kérdést tartalmazóból felmérést indít a magánépítkezők körében, 15 értékes nyereménnyel honorálva a közreműködést.

Az elmúlt közel egy év gyökeresen megváltoztatta az otthonteremtéssel, lakásvásárlással, felújítással kapcsolatos lakossági hozzáállást, véleményt, sőt, a célokat, lehetőségeket is A több évtizede a szakma véleményét szondázó Építési Piaci Prognózis kiadója úgy döntött, hogy két kérdéssorból – egy 20, illetve 15 kérdést tartalmazóból – álló felmérést indít az építkezést, felújítást tervezők, vagy éppen az azt befejezők körében ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresve a választ. Milyen céllal kezdett felújításba és otthona melyik részén? Milyen problémákkal szembesült, milyen problémákat vár? Mennyire fontos az energiamegtakarítás és a fenntarthatóság a döntések során? Mi alapján döntött építőanyagok, technológiák között?

Aki megosztja véleményét és tapasztalatait, tehát legalább az egyik kérdéssort kitölti, megnyerheti a 15 darab, egyenként 21 000 Ft értékű, két személyre szóló, háromfogásos vacsorameghívást, azaz a FELDOBOX élményutalványok egyikét! A nyertes a vacsora helyszínét az országszerte megtalálható éttermek közül választhatja ki, itt:

https://www.feldobox.hu/termekek/gasztronomia/vilag-zamatai-gasztronomia

Aki azonban mindkét kérdéssort kitölti, dupla eséllyel indulhat a 2022. december 14-i sorsoláson. A felmérésben való részvétel önkéntes és anonim, amelynek során személyes adatot nem kell megadni, mindössze azt az e-mail címet, amellyel a kitöltő a sorsoláson részt kíván venni. Az e-mail címeket a Kiadó és a felmérés szervezője, a Build-Communication a válaszoktól szigorúan külön, a hatályos GDPR szabályok és saját Adatkezelési szabályainak megfelelően kezeli.

A kérdőív kitöltését az alábbi linkre kattintva indíthatja el:

„Véleményfelmérés építkezők, felújítók körében – az Építési Piaci Prognózis fogyasztói felmérése” kérdőív – Kerdoivem.hu

Ha érdekli, hogy mi az évtizedek óta létező Építési Piaci Prognózis, kik a készítői és milyen célból, kinek készül, további információt itt talál:

https://buildmarketing.hu/piaci-prognozis

További információ a felmérés szervezőjéről:

www.buildmarketing.hu

iroda@buildmarketing.hu

Shares
scroll to top