Close

„Kicsit gizda”: Horváth Lajos OPITZ BARBIVAL forgatott

Nem mindennapi lehetőséggel keresték meg Horváth Lajos „Laller” terepmotorost. A Dakar Rally-t kétszer is megjárt váci motorost egy zenei klipben történő „szereplésre” kérték fel, amelyre emberünk természetesen igent mondott. 

Laller a mostanság igencsak felkapott Varga Márk „G.w.M” és unokatestvérével, Ginókával, valamint Opitz Barbi társaságában forgatott a fóti „sivatagban”. Az alig pár hónapja kijött „Kicsit gizda” azóta már bőven túl van a 3.000.000 megtekintésen, Laller KTM-jét és a sportoló nevét pedig az ország azon része is megismerte, aki esetleg eddig még nem találkozott volna vele:

„Hogy milyen is volt? Viccesen azt mondanám, hogy kicsit gizda, de valójában nagyon gizda volt! Dualmass Gábor barátom kért fel erre a forgatásra, amit ezúton is szeretnék neki megköszönni! A stáb abban a fóti homokbányában vette fel a klippet, ahol edzés céljából jómagam is gyakran megfordulok. Úgy gondolom, hogy nekem van némi fogalmam a szervezésről, de az a szint amit a srácok zenei staffja bemutatott, az minden képzeletet felülmúlt.  Jöttek, villámgyorsan kialakították a helyszínt, mindenki felvette a megbeszélt pózt, és mire kettőt pislogtunk, már végeztek is. 

KLIPP linkje

Az egész esemény profizmustól átitatott remek hangulatban telt, mind Opitz Barbi, mind Ginóka, úgy Márk is nagyon jó fejek voltak, előtte-utána sokat beszélgettünk. Az eredmény szerintem remek lett, és ezt nem csak azért mondom, mert én is helyet kaptam benne. A „Kicsit gizda” egy szuper nyári sláger, király rap-betétekkel, ami a hűvös napokon is melengeti az ember szívét! Csekkoljátok, a motorom 0:54-től látható először, de addig is, hoztam nektek pár exkluzív képet a klipforgatásról, ezt se hagyjátok ki!” – mesélte lapunknak Laller a különleges élményeit. 

Shares
scroll to top