Close

ARC kiállítás Újbudán

Az újbudai Bikás parkban szeptember 9-től egy hónapon át tekinthető meg a 22. ARC kiállítás, éjjel-nappal. A kiállítás képeit a több mint 800 pályamunka közül 18 szakemberből álló zsűri választotta ki.

A legjobb alkotásnak járó díjat Hamvas Bella, „Sötét van” című alkotása kapta. Második helyezett Csóti Rebeka, „Élünk, mint hal a vízben” című képe lett. Harmadik helyezést ért el Szegfű Liliána, „Boldog pedagógusok napját” című munkájával. A legkedélyborzolóbb alkotás díját, a Borz díjat pedig Kékesi Dóra, Balogh Bianka, Bódi Zsófia, Dózsa Ivett, Égner Enikő, Herczeg Lilla, Tóth Blanka, „…már a spájzban vannak” című műve kapta.
Budapest különdíját Pétery Dorottya, „Az év színe 2040” című alkotása kapta, melyet a díj felajánlója azon pályázat készítőjének ítélt oda, aki Budapest szempontjából a legfigyelemreméltóbb megoldást alkalmazta.
Újbuda különdíját szintén Pétery Dorottya, „Az év színe 2040” című pályaműve kapta, melyet a díj felajánlója azon pályázat készítőjének ítélt oda, aki fontos társadalmi kérdésre progresszív módon reflektál és cselekvésre ösztönöz.
Újbuda kultúráért felelős alpolgármestere, Barabás Richárd különdíját Révész Pál és molga, „Metszet” című pályaműve kapta.
A Hammer Agency különdíját Szücs János,” Át a hídon” című pályamunkája nyerte el, melyet a díj felajánlója azon pályázat készítőjének ítélt oda, aki marketing szempontból világszínvonalú megoldást nyújtott.

A szervezők arra bíztatják a kiállítás látogatóit, hogy fedezzék fel az idei tárlatot, keressék meg kedvenc alkotásaikat és szavazzanak rájuk a képek alatti QR kód segítségével, vagy az ARC weboldalán – https://arcmagazin.hu – 2022. október 9-ig! A közönségdíjazott alkotást 2022. októberében teszik majd nyilvánossá.

Shares
scroll to top