Close

Modern stílus, otthonos környezet a Zsóry Ligetben

A Matyóföldet felfedezni vágyók az ide évtől egy modern stílusú, mégis otthonos környezetet kínáló prémium kempingben is nyaralhatnak Mezőkövesden. A Zsóry fürdő mellett négy évszakos, egyedi faházakat alakítottak ki, közvetlen átjárással a fürdőbe.


Dávid-Egri Andrea, a Zsóry Liget Camping & Resort valamint a Balneo Hotel értékesítési igazgatója elmondta, összesen húsz ilyen faház áll a vendégek rendelkezésére. A 40 négyzetméteres házakban 2 nappali, 2 hálószoba, konyha és zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet. Minden ház saját tíz négyzetméteres terasszal is rendelkezik, amelyhez autóbeálló tartozik.
Emellett a 2,5 hektáros területen 30 sátorhely és 80 lakókocsis beállóhely is létesült, füvesítés, parkosítás történt, illetve számos fát meghagytak a munkálatok során, a kemping otthonos hangulata érdekében.

A megújult panzió épülete

Megújult a kemping központi helyén álló 22 szobás panzió is, így minden szálláshely kategóriában ki tudják elégíteni az igényeket.
A kempingtől egy karnyújtásnyira csendes kis utcában található a Zsóry Liget Vendégház. Kényelmes jól felszerelt, klimatizált szobái erdő mellett, távol a zajtól kínálnak pihenési lehetőséget.
https://zsorycamping.hu

Shares
scroll to top