Close

Dubaj uralkodója a Magyar Pavilonban

Őfelsége Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, az Egyesült Arab Emírségek alelnöke és miniszterelnöke, valamint Dubaj uralkodója látogatást tett a Magyar Pavilonban.

Őfelsége megtekintette a Magyar Pavilonban található, hazánk különleges vízkészletét, ásvány- és termálvizeinket, valamint fürdőkultúránkat és annak gyógyászati lehetőségeit ismertető kiállítást.  Leginkább az AquaBar nyerte el a tetszését – itt végig kóstolta mind a három unikális ásványvizünket, és meghallgatta történetüket.
A közel 40 fős delegáció tagjaként Őfelsége Maktoum bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum sejk, Dubaj uralkodó-helyettese, miniszterelnök-helyettes és pénzügyminiszter; Őfelsége Sheikh Ahmed bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, a Dubaj Media Council elnöke; valamint Őfelsége Sheikh Mansoor bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum is jelen volt a látogatás során.
Az Egyesült Arab Emirátusok uralkodójának látogatása nemcsak a Magyar Pavilon számára jelent elismerést, de hazánk számára is nagy megtiszteltetés és jelentős diplomáciai értékkel bír.
Forrás: MTÜ
 

Shares
scroll to top