Close

KIRÁLYVÁLASZTÓ 2021: Liszka Roland bejelentkezett a trónért!

A mai napon rendezik Magyarország Endurocross Bajnokságának zárófordulóját, a „Királyválasztót”, amely hazánk egyik legnívósabb off-road eseményének számít. A szuperdöntőn a Laller Racing Dakar Team versenyzője, Liszka Roland is rajthoz áll, a célja pedig nem más, mint elhódítani a koronát.

Erre minden esélye meg is van a fiatal váci motorosnak, ehhez elég csak végignézni a pilóta 2021-ben nyújtott teljesítményén. A Laller Racingben brillírozó motoros most sem bízná a dolgokat a véletlenre…

„Már nagyon várom, hogy nekifogjunk 2021 utolsó endurcrossos hétvégéjének! Nagy lesz a tét, de ennek ellenére nem változtattam a felkészülésemen, ugyanúgy gyúrtam rá a záróversenyre, mint az év eddigi összes versenyhétvégéjére. A célom természetesen a győzelem, mindenképpen szeretném megnyerni a kategóriám, de nem titkolom, hogy az összetettben is nyerni akarok. Ez korántsem lesz egyszerű mutatvány, hiszen rengeteg nevezővel, sok-sok erős ellenféllel számolok. Én minden tőlem telhetőt megteszek, megteszünk azért, hogy sikerüljön felrakni a koronát az idei szezonomra. Innen is szeretném megköszönni a csapatomnak, a Laller Racing Dakar Teamnek a támogatást, a média folyamatos érdeklődését, és nem utolsósorban a szurkolók kedves szavait és biztatását is – Nagyok vagytok! Már tegnap megérkeztünk a verseny helyszínére, így ma kellő mértékben ráhangolódva ugorhatok neki a rám váró kihívásnak.” – nyilatkozta a 2021-es királyválasztó nem is annyira titkos favoritja, Liszka Roland.

Az a XXXVIII. Királyválasztó történéseiről, és a Laller Racing Dakar Team sportolójának teljesítményéről természetesen lapunk is beszámol majd!

Fotó: Makács Adrián

Shares
scroll to top