Close

Dömösi Zöld forgatag

Találkozzunk idén is a Dunakanyarban! Természetismereti játékok, közös kirándulás, vízparti program, íjászat, kézműves foglalkozások, vásár és sok más program vár az ingyenes családi napon.

A látogatók játékos formában ismerkedhetnek meg a térség élővilágával, különleges természeti értékeivel. Az egész napos programon állatbemutató, zenés gyerekfoglalkozás, utazó barlang, halas bemutató a Duna-parton, e-bike, íjászat, kézműves és természetismereti foglalkozások, állatsimogató és Cincér-piac várja az érdeklődőket. A nap során a mozogni vágyóknak szakvezetéssel egybekötött túrázást szerveznek (kicsiknek a Duna-partra, nagyoknak a Rám-szakadékba). Az idei évi rendezvényhez a Dömösi Prépostság is csatlakozott. Délelőtt gyerekprogrammal, a rendezvény időtartama alatt pedig óránként induló tárlatvezetéssel várják az érdeklődőket. 
Az túrákra előzetesen lehet jelentkezni a Duna-Ipoly Nemzeti Park programok (dunaipoly.hu) oldalon, helyszíni regisztrációra pedig a fennmaradó helyek függvényében lesz lehetőség.

Shares
scroll to top