Close

Best of KERO a Budai Szabadtéri Színpadon

A Budai Szabadtéri Színház színpadán augusztus 22-én lesz a premierje a Best of KERO musicalnek – jelentette be sajtótájékoztatón Kerényi Miklós Gábor ötletgazda-rendező, Csillebércen.

A kétrészes műsorban az Operettszínház hat ikonikus musicaljének 5-5 dala hangzik el, zenei alappal, sztárszólisták és táncosok közreműködésével. Az első részben a Mozart! a Szentivánéji álom, a Rómeó és Júlia, a második részben a Notre-Dame-i toronyőr, az Elisabeth és a Rudolf című musicalek slágerei csendülnek fel Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Veréb Tamás, Kardffy Aisha, Cseh Dávid Péter, Földes Tamás, Kerényi Miklós Máté, a 4 és féléves Kerényi Miklós Zsombor és Vágó Zsuzsi előadásában. Zárószáma A holnap hídja lesz.
Esőnap: augusztus 23. A tervek szerint a darabbal országos turnéra is indulnak.
„A gálaest számomra is egy nagy kísérlet. Ekkora méretű múltidézésben még sosem volt részem, most hat olyan musicalből válogatunk, amelyekre a legbüszkébb vagyok az életművemben. Örömszínháznak neveztem el, mert öröm nekünk alkotóknak és a közönségnek is. Még titok, hogy hogyan, de én is ott leszek a színészekkel. Mások mellett a fiam, Máté is énekli majd a slágereket. Mellettük táncosok és érdekes technikai megoldások várhatóak. Hasonlóan ahhoz, ahogy anno az Operettszínházban sikerre vittük őket” – nyilatkozta a 70 éves Kossuth-díjas rendező.
A Budai Szabadtéri Színházban oltási igazolvány nélkül élvezhetők az előadások. Augusztusban KERO előadása mellett többek között augusztus 13-án az év legromantikusabb eseménye, a Hullócsillagok éjszakája, augusztus 14-én a Vilàg-ÍTÓ Csillagaink, augusztus 27-én pedig EDDA koncert lesz.

Szukics Ágota ügyvezető, Polyák Rita kommunikációs vezető, Kerényi Miklós Gábor rendező és Mészáros Árpád Zsolt művészeti vezető


Aki nem akar lemaradni a www.jegy.hu-n, valamint a www.jegyexpress.hu-n vásárolhatja meg jegyét.

Shares
scroll to top