Close

Liszka Roland Somogybabodon sem szeretné kímélni az ellenfeleket!

Hétvégén egy új helyszínen folytatódik a Magyar Endurocross bajnokság, amelynek feltörekvő csillaga a Laller Racing Dakar Team legfiatalabb pilótája. Roland az ismeretlen ellenére sem szándékozik fékezni, ismét győzelemre készül!

A fiatal versenyző 2021-ben csak úgy szárnyal, majd minden hétvégén versenyez, hol egyik, hol a másik szakágban motorozik – és rendszerint dobogóra is áll. Ráadásul az endurocross pontosan az a közeg, amelyben mindennél jobban él, így természetes, hogy most is jó eredményt szeretne letenni az asztalra:

„Ugyanúgy készültem a somogybabodi hétvégére, mint eddig, crossfittel, kerékpározással, motoros edzésekkel. A pályáról egyelőre még nem tudok mit mondani, ez mindenkinek egyformán újdonság lesz, de én nem szoktam rágörcsölni az ilyen helyzetekre, és bízom benne, hogy ezúttal is megoldom majd a rám váró feladatot. A cél most is a győzelem, őszintén bízom abban, hogy egy újabb jó hétvége vár rám. Összetettben már vezetem a kiírást, és nagyon bízom abban, hogy hamarosan sikerül átvenni a vezetést a kategóriámban is.” – mondta el motiváltan a tehetséges pilóta.

Liszka Roland somogybabodi endurós szerepléséről mi is beszámolunk majd.

Shares
scroll to top