Close

„Állatok karácsonya” – a Budakeszi Vadaspark rajzpályázata


Bár személyesen továbbra sem látogatható a Budakeszi Vadaspark, az élet ugyanolyan mozgalmasan zajlik a kapuk mögött, mint korábban. Azért, hogy ebből egy érdeklődő se maradjon ki – az online bejelentkezéseiken túl – rajzpályázatot hirdettek „Állatok karácsonya” címmel. A rajzpályázatra nevezők alkotásaikon keresztül mutathatják meg, hogyan képzelik a vadaspark lakóinak karácsonyát. A dobogós helyezést elérő pályaművek alkotói értékes ajándékokat kapnak munkájuk elismeréséül.
Folytatódik a „Vadasparki élmény a kanapéról” elnevezésű nagysikerű sorozat a Budakeszi Vadasparkban. Az élő, online bejelentkezések remek alkalmat biztosítanak a természet és az állatok szerelmeseinek arra, hogy a Vadasparkkal – ha csak virtuálisan is –, de továbbra is kapcsolatban maradhassanak. Ezt szolgálja az a karácsonyi rajzpályázat is, amit „Állatok karácsonya” címmel hirdettek meg. Így kicsik és nagyok, pályaműveik készítése közben is átélhetik a vadasparki élményt és alkotásaikon keresztül mutathatják meg, hogy szerintük, miként telik az állatok karácsonya. Vajon lesz karácsonyfájuk? Kapnak ajándékot? Esznek karácsonyi vacsorát?


A Vadaspark munkatársai négy korcsoportban fogják értékelni az elkészült pályaműveket, amelyek szabadon választott rajzeszközökkel, technikákkal készülhetnekA dobogós helyezést elérő művek alkotói éves vagy féléves bérletet, családi belépőt, valamint az egyik vadaspark lakó örökbefogadását is megnyerhetik.
Az elkészült alkotások felkerülnek a Budakeszi Vadaspark Facebook-oldalára, ahol a közönség szavazatai alapján különdíjat is lehet nyerni.
A rajzpályázat fontos tudnivalói:
A rajzokat A4-es lapra kell elkészíteni.
Az eszközök szabadon választhatók. A rajz készülhet zsírkrétával, ceruzával, vízfestékkel… stb. Pályázónként 1db alkotás beküldésére van lehetőség.
Korcsoportok: óvodás (3-6 év); alsó tagozatos (7-10 év); ifjúsági (10-18 év); felnőtt (18+)
Beküldési határidő: 2020. december 07.
Közönségdíj szavazás a Facebook-on: 2020. december 8-14.
Eredményhirdetés: 2020. december 19.
A pályázatokat a jatek@bkvp.hu e-mail címre lehet elküldeni beszkennelve, JPG formátumban. A fájlnév legyen a pályázó neve és életkora, pl.: Nagy-Marcell-12.
A levél tárgya: Állatok karácsonya
További információk a Budakeszi Vadaspark weboldalán és Facebook-oldalán olvashatók:
https://budakeszivadaspark.hu/hirek/10204/
https://www.facebook.com/budakeszivadaspark/photos/a.194674460566470/3761773387189875/

Shares
scroll to top