Close

Halloween éjszakája a Budakeszi Vadasparkban


Megelevenedik az éjszaka a látogatók előtt október 31-én, szombaton a Budakeszi Vadasparkban, ahová a sötétedés után kezdődő, különleges hangulatú halloweeni programokra várják az érdeklődőket.
Izgalmas esti eseményekkel készül a Budakeszi Vadaspark Halloween alkalmából! Október 31-én, szombaton sötétedés után is érdemes lesz jegyet váltani, kicsiknek és nagyoknak, hiszen minden korosztályt izgalmas programokkal várnak. A látogatók megismerkedhetnek majd a városokban élő és az éjszakai állatok érdekes szokásaival, bepillantás nyerhetnek a ragadozók életébe. Részt vehetnek a farkasok, a hiúzok és az aranysakál látványetetésén, valamint a Vadaspark közkedvelt Állatijó bemutatóján. A szakvezetések során a különböző állatfajokról, például a hollóról, a sakálról és a macskáról – a róluk szóló történetek mellett – számos érdekesség is elhangzik majd.
Állatok azonban nemcsak vízben, földön és levegőben élnek, hanem az égbolton is felfedezhetők, csillagképek formájában. Ezekről a Vadaspark munkatársai különös történeteket mesélnek majd. Felhőmentes éjszaka esetén pedig abba is beavatnak, hogy merre kereshetők a csillagos égbolton.
Halloween szelleméhez igazodva lesz Bátorságpróba, felnőtteknek szóló 18+-os szakvezetés is, illetve a Tapi-ZOO-ban „állati alkatrészeket” – koponyákat, szőröket, csontokat – vehetnek kézbe mindazok, akik ehhez kedvet éreznek.A hangulatot az éjszaka sötétje mellett a töklámpások, halloweeni díszek és jelmezek teszik még izgalmasabbá.
Jó tudni!
• A Budakeszi Vadaspark október 28-a, szerdáig örömmel várja a látogatók által faragott tököket, amelyekkel halloween éjjelére feldíszítik majd az udvart.
• A programokon való részvétel a belépő árán felül ingyenes, de aki jelmezben érkezik, féláron válthat jegyet a szombati éjszakára.


• A Vadaspark kéri a résztvevőket az aktuális járványügyi előírások betartására!
Részletes program:
17:00 – Kapunyitás
17:15 – Halloweeni szakvezetés Szilágyi Zsolt Baltazárral
18:00 – Farkas látványetetés
18:30 – Családi csillagtúra
19:00 – Halloweeni szakvezetés Szilágyi Zsolt Baltazárral
19:30 – Állatijó bemutató
20:00 – Hiúz látványetetés
20:15 – Halloweeni szakvezetés Szilágyi Zsolt Baltazárral
20:30 – Vérfagyasztó szakvezetés (18+)
21:15 – Sakál látványetetés
21:00 – Pénztárzárás
22:00 – Kapuzárás
Interaktív programok:
18:00 – 22:00 – Tapi-Zoo sátor agancsokkal, szőrökkel, koponyákkal és sok más dologgal, a bejárattal szemben
18:00 – 22:00 – Bátorságpróba, mágneskeresés a bejárattal szemben
18:00 – 22:00 – Mozgó állatbemutató
További részletek az alábbi linkeken olvashatók:
• https://budakeszivadaspark.hu/hirek/eleg-bator-vagy-a-budakeszi-vadaspark-halloween-programjahoz/
https://www.facebook.com/events/743191156411377

Budakeszi Vadaspark

Shares
scroll to top