Close

Újgenerációs, innovatív termékek

A tetőtrend változása és a folyamatos fejlődés életre hívta a Terrán továbbfejlesztett termékportfólióját a Zenit és Rundo tetőcserepek geometriájának számos előnnyel járó korszerűsítésével, emellett elindult a tetotepitek.hu tematikus oldal, hasznos és érdekes tartalmakkal segítve a tetőfedés előtt állókat a nagy döntés meghozatalában.

A Terrán tetőcserepek alapanyaga, a beton, az egyik legnagyobb mértékben időtálló nyersanyag, amely számos pozitív tulajdonsággal bír. A betonból készült cserepek időtállóak, és felveszik a versenyt az időjárás viszontagságaival szemben.

Második generációs sík termékek
A tetők hajlásszöge az évek alatt lecsökkent, s ehhez a trendhez is alkalmazkodva ősztől megerősített Zenit és Rundo cserepekkel frissült a portfólió. A felületkezelési rendszert, amely korábban csak a hullámos termékeknél volt teljeskörűen elérhető, a sík terméken is bevezetik, azaz korszerűbb lesz az egyenes vágású Zenit és a hódfarkú Rundo tetőcserepek bordázottsága, emellett módosul a horonykapcsolat kialakítása. A legújabb innovációnak köszönhetően nagyban megnő a termékek törésszilárdsága, teherbírása, valamint eső- és viharállóssága is.

Letisztult dizájn, naprakész tető
Terrán ZENIT a gyártó egyik legmodernebb terméke, ennek megfelelően sötétebb árnyalatok uralják a palettát, a fekete és szürke színek kiemelik otthonunkat a környező ingatlanok közül, mágnesként vonzzák a tekintetet. Az új termékek a már ismert felületkezelésekkel (ColorSystem, Elegant, Resistor, ClimaControl) érhetők el.
Aki elkötelezett a környezettudatos építészet mellett, de későbbre tervezi a napelemes tetőcserép beszerzését, annak is kitűnő választás a ZENIT, ugyanis elemeinek mérete és formája kompatibilis a Terrán Generon napelemes tetőcseréppel, tökéletesen illeszkedve annak paneljeihez. A Generon napelemes tetőcserép forradalmi innovációjának köszönhetően lépést tart a lakosság elvárásaival, és professzionális választ ad korunk technológiai kihívásaira. A napcellák speciális módon integráltak a tetőcserepekre, felhelyezésük és megjelenésük szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekével, mindezt úgy, hogy a tető eredeti védelmi funkciója a teljes tetőfelületen tökéletesen biztosított marad. A tetőcserepek új generációja így a megszokott szerepeken túl energiát termel az otthon lakói számára kompromisszumok, lemondások nélkül.

Tetőt építek a Terránnal
A Terrán annak érdekében, hogy megbízható, naprakész információkkal szolgáljon vásárlóinak, létrehozta tetotepitek.hu tematikus portálját. Az oldal könnyen kezelhető és szűrhető, mindenki megtalálja a számára fontos, keresett információkat, legyen az bemutató videó, szakember-kereső vagy inspirációs ötlettár, de szakértők lektorálta komolyabb cikkek is segítik a lakosság döntéselőkészítését. Tetőkalkulátorral egyszerűen és gyorsan választ kaphatunk a várható költségekkel kapcsolatban, ingyenes tetőfólia-kiadvány is igényelhető, amelynek segítségével gyakorlatias információkhoz jutunk a tető egyik legérzékenyebb pontját, az alátéthéjazatot illetően.

Shares
scroll to top