Close

Pizzatésztát hív vissza az ALDI a paradicsomszósz miatt

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. fogyasztóvédelmi okokból visszahívja valamennyi magyarországi üzletéből a „CUCINA NOBILE klasszikus vagy rusztikus pizzatészta paradicsomszósszal elnevezésű, 600 grammos termékét, mert a pizzatészta mellé csomagolt paradicsomszószban fémdarabkák lehetnek – közölte az áruházlánc az MTI-vel szerdán. Az értékesítést az Aldi azonnal felfüggesztette.

Azt írták, hogy a paradicsomszósz beszállítója, a Wewalka GmbH Nfg. KG nem tudja teljesen kizárni, hogy további fémdarabkák ne forduljanak elő az üvegekben. A potenciális veszély csak a termékhez csomagolt paradicsomszószt érinti, a paradicsomszósz elfogyasztását az ALDI nem javasolja. A pizzatészta minden további nélkül fogyasztható – írták.

Az érintett termékek minőségmegőrzési ideje augusztus 14. és 16. közé esik és a 5718-as cikkszámon voltak kaphatók minden magyarországi ALDI üzletben.

A vásárlóknak lehetőségük van a termékeket bármely magyarországi ALDI áruházba visszavinni, ahol a vásárlást igazoló számla, vagy nyugta nélkül is visszatérítik annak árát.

Azt is hozzátették, hogy a vásárlói tájékoztató nem jelenti az előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelősségének megállapítását.

Forrás: MTI

Shares
scroll to top