Close

Mugellóban kezdődött meg a szezon a New Times Racingnek

Az hosszú kényszerszünet utáni első versenyhétvégéjén Tóth Maxwell és Kecskés Bence állt rajthoz, és felemás eredménnyel tértek haza.

A New Times Racing fiatal pilótája, Toth Maxwell már alig várta, hogy végre motorra pattanhasson a CIV Elf Moto3 Junior szériájában. Az előzetes nevezések igaznak bizonyultak, így a mezőny igencsak népesnek bizonyult Olaszországban. 

Max az edzéseken igyekezett visszarázódni, és a verseny előtti warm up-on már jól teljesített, bár még össze kell szoknia a motorjával, amivel nem tudott sokat edzeni. Végül 30 főt számláló mezőnyben a 16. helyen intette le a kockás zászló, ami kezdésnek igazán biztató eredmény. Ezek után nem csoda, hogy a magyar származású amerikai versenyző már nagyon várja a következő misanói fordulót. 

Kecskés Bencének sajnos nem alakult ilyen szerencsésen a hétvégéje, ugyanis a szombati erős eredményei után, a vasárnapi warm up-on a motorja elvesztette a tapadást, Bence elesett, ennek következtében eltört a lába, így ki kell hagynia a következő versenyhétvégét. Öröm az ürömben, hogy műteni nem kell, így otthon lábadozik. 

Forrás: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk / RXP-Sic 58 Magyarország

Shares
scroll to top