Close

Gender Tamás tanulságos hétvégéje

Amíg a Gender Racing Team felnőtt csapata még csak ezen a héten futja majd első versenyét, addig a gárda legifjabb tagja már sokadik futamát teljesítette. Ifjabb Gender Tamás ezúttal az ausztriai Rechnitzben gurult pályára, ahol CEE Rotax sorozat részeként a magyar gokart bajnokság harmadik fordulóját rendezték.

Ez a hétvége is nagyon tanulságosan alakult a legifjabb Gender növendék számára, hiszen zsúfolt mezőnyben, az osztrák és magyar ellenfelekkel együtt gurult pályára. Tomika a nyers tempót nézve ismét nagyon erősen teljesített, édesapja, a Gender Racing Team első embere mesélt arról lapunknak, hogyan látta az eseményeket:

„A szombati felejthető edzések után a vasárnapi warm up-unk remekül indult, Tamás az 5-6 legjobb időket autózta. A lendület a versenyre is megmaradt, ahol sorra előzte meg az előtte lévő pilótákat, mígnem az egyikükkel kontaktba keveredett. Több belső íves próbálkozás után Tomi húzott egy meglepőt, és megpróbált kívülről a riválisa elé kerülni, de a srác – miután többször is rácsukta a kaput – végül kivezette őt a pályáról.

A fiam így nem tudta befejezni a versenyt, de ennek ellenére nagyon tanulságos hétvégét tudhatunk magunk mögött, amiből hosszútávon sokat fogunk kamatoztatni. A csapat egy emberként támogatta Tomit, ismételten köszönjük a VPD Racing professzionális munkáját!” – avatott be a történésekbe Gender Tamás.

Gender Tomika nagyon motivált, és rettentően várja már a következő hétvégét, amelyet a csehországi Trinyecben rendeznek meg.

Shares
scroll to top