Close

Kecskés Tamás nagyot ment Ferrarában

kecskestamasnagyotment 1

Kecskés Tamás az előző hétvégén Ferraraban húzta a gázt, és a fiatal tehetség ismét letette a névjegyét: ötödik helyet szerzett a CIV MiniMoto bajnokság soros fordulóján!

Tamásnak nem indult könnyen a hétvége, hiszen amellett, hogy még csupán másodjára versenyzett ezen a pályán, még az időjárás is kihívások elé állította a pilótát. Pénteken rekkenő hőség fogadta a résztvevőket, akiknek a tervek szerint hat felmenetel állt rendelkezésükre. Ez később módosult, egy sajnálatos bukás miatt töröltek egy edzést. Tominak így szombaton kellett bepótolni a kilométereket, és a fiatal titán ment is előre rendületlenül, a felhőszakadás sem tudta kizökkenteni őt.

Vasárnap következhettek az időmérő edzések, ahol nem igazán jött ki a lépés a világhírű RXP-Simoncelli Squadra Corse Junior Team tehetségének, de a délutáni versenyen a képlet alaposan megváltozott. Kecskés Tamás hatalmas kedvvel motorozva egy másodpercet gyorsult, ez (vagy a mentora által ígért jégkrém) pedig meghozta az eredményét: a bivalyerős mezőnyben egészen az 5. helyig menetelt a fiatal sportoló, ami igencsak reményteli a további versenyek szempontjából.

Az edzői stáb és Tamás szüleinek egyöntetű véleménye, hogy a tini egyre motiváltabb és felkészültebb, a hétvégén minden megmozdulásán érezhető volt, hogy élvezi a motorozást. Tomi édesanyjának elmondása alapján lassan de biztosan érik be a rengeteg munka, és a türelem, amivel hozzáállnak a versenyzéshez.

Forrás: Tóth Krisztián Márk / Háfra Zsolt – RXP – Sic58 Magyarország

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top