Close

Közösségi pénzgyűjtést indít a Jobbik

vona

Nem tudják kifizetni az Állami Számvevőszék által megállapított 331 millió forintot,  ezért közösségi pénzgyűjtést indít a Jobbik, mondta Vona Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Jobbik elnöke szerint az Állami Számvevőszék (ÁSZ) mögött Orbán Viktor és a Fidesz áll, ez nem jogi ügy, hanem politikai. Hozzátette: a Jobbiknak semmilyen feljebbviteli fóruma nincsen az ügyben, ezért szerinte statáriális döntés született. A politikus szerint Európában máshol nem történhetne olyan, hogy a legerősebb ellenzéki pártot így ledarálják.
Vona Gábor elmondta: a Jobbik indulása a jövő évi választásokon függ az emberektől is, mert a párt nem tud 660 millió forintot kifizetni, ezért közösségi pénzgyűjtést indítanak.
Vona Gábor ezt azután jelentette be, miután a Magyar Nemzet információi szerint a kialakult helyzet miatt egész nap különféle tárgyalások és egyeztetések zajlottak a Jobbikon belül.
Szerdán az ÁSZ 331 millió forintra büntette a Jobbikot, és további 331 millióval csökkentette a kiutalható állami támogatást tiltott pártfinanszírozás miatt.
Volner János ezután közölte, hogy kérdésessé vált, hogy a Jobbik részt tud-e venni a jövő tavaszi országgyűlési választáson.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top