Close

Magyar Termék Nagydíj a fejlesztésért

mtn2017 1

A Murexin Kft. szekszárdi bázisán hazai szakembergárdájával új termékcsaládot fejlesztett ki, amelyet Magyar Termék Nagydíjjal jutalmaztak. A LEWELL aljzatkiegyenlítő termékcsalád a magyar építőipari sajátosságokra figyelemmel készült.

A Murexin magyarországi leányvállalata létszámbővítéssel, két éve alapozta meg a szekszárdi kutató-fejlesztő munkát, ahol a hazai igényekhez igazodó, Európában is versenyképes termékeket hoztak létre. – Mivel a hazai építőiparban egyre nagyobb gondot okoz a szakemberhiány, egy olyan termékcsalád létrehozását tűztük célul, amelyet a lehető legkönnyebben tudnak kezelni a felhasználók – fejtette ki Czili Aladár, a Murexin Kft. ügyvezető igazgatója, a százéves múlttal büszkélkedő osztrák családi vállalat magyar leányvállalatának vezetője. A 24 éve alakult magyar cég 50 főt alkalmaz Szekszárdon, s tavaly közel 3 milliárd forgalom mellett 146 millió nyereséget ért el.

magyartermeknagydijafejleszt2017 1
A LEWELL termékcsalád hat különböző, a hideg- és a melegburkolati munkákhoz alkalmazható aljzatkiegyenlítőből áll. Kifejlesztésénél figyelembe vették a gyakorlatban előforduló lehetséges aljzattípusokat, rétegvastagságokat, a legtöbb hideg- és melegburkolat-típust, valamint a felújításoknál és az új építkezéseknél várható fogyasztói igénybevételeket. Ennek figyelembevételével az új termékcsalád speciális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a felhordás és a megszilárdulás során jelentenek könnyebb felhasználást a felhasználók számára.

mtn2017 ring
– Cégünk azt tapasztalja, hogy az építőipari boom az alapanyaggyártásra is kedvező hatással van. Ugyanakkor a jól képzett szakemberek elvándorlása mellett az is gondot okoz, hogy a fiatalok közül egyre kevesebben választják ezt az ágazatot. A Murexin komoly erőfeszítéseket tesz a minőségi szakmai utánpótlás nevelés erősítése érdekében – mondta Czili Aladár,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top