Close

LG és a Bang &Olufsen csúcstévé

lgolufsentv ring

A szórakoztató elektronikai iparág két vezető vállalatának együttműködése páratlan kép- és hangminőségű, egyedülálló kialakítású készüléket eredményezett, amelyet a héten Berlinben zajló IFA-n mutattak be a nagyközönségnek.

Az LG úttörő OLED technológiájának és a Bang &Olufsen méltán híres esztétikai és akusztikai precizitásának ötvözése egyszerre hivatott lenyűgözni a fogyasztókat, az audiofileket és a szakértőket világszerte. A kifinomult BeoVisionEclipse készülékben egymásra talál az LG OLED technológiájára jellemző legmélyebb,tökéletes fekete és kiemelkedő képminőség a Bang &Olufsen kifinomult audio technológiájával. Két mérnök- és formatervező-csapat dolgozott együtt közel 8000 km és hét időzóna távolságra egymástól a dániai Struerben és a dél-koreai Szöulban, hogy kifejlesszék azt az OLED televíziót, amely elsőként viselheti büszkén a Bang &Olufsen nevet. A közös munka eredménye, ahogyan arról a 2017-es IFA látogatói maguk is meggyőződhetnek majd, egy valódi műalkotás lett.

„A nagymúltú Bang &Olufsen a dizájn és hangtechnika terén már jól ismert szakértelemmel alkotta meg ezt a gyönyörű televíziót. A vásárlók azonnal fel fogják ismerni benne az LG OLED technológiájára jellemző kiemelkedő képminőséget”— mondta Lee Sang-woo, az LG Electronics szórakoztató elektronikai üzletágának alelnöke. „Nagy várakozással tekintünk a további közös munka elé” — tette hozzá.
Az LG-vel való együttműködés a Bang &Olufsen stratégiájának kezdeti lépése, a cég partnerkapcsolatok segítségével bővíti technológiai képességeit és kapacitásait. Ennek köszönhetően a Bang &Olufsen a cég alaptevékenységére számító hangtechnikára, formatervezésre és kivitelezésre koncentrálhat, miközben tovább optimalizálhatja beszállítói láncát, fejlesztéseit, gyártási és szolgáltatási folyamatait, hosszú távon javítva a vállalat jövedelmezőségét.

„A Bang &Olufsen és az LG egyaránt nagy hagyományokkal rendelkezik az innováció és a szakértelem terén”— mondta Stefan K. Persson, a Bang &Olufsen elnökhelyettese. „A két cég együtt törekszik arra, hogy a világszínvonalú dizájn és az élvonalbeli technológia társításával új területeket hódítson meg. Közös munkánk eredménye, a BeoVisionEclipse tökéletesen példázza együttműködésünk lényegét.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top