Close

Hogy a világ egy jobb hely legyen …

augustbirth001

Isten hozott a világban! Anyukád és én nagyon izgatottak vagyunk írta második kislányának születése alkalmából örömtelien Mark Zuckerberg. August, 2017. augusztus 28-án született és édesapja, a Facebook alapítója, természetesen a közösségi oldalukon osztotta meg a boldog hírt. Mark Zuckerberg első leányunk, Maxima érkezésekor is üzent, illetve nyilvános levelet írt hozzá, valamint feleségével közösen 45 milliárd dollár értékű részvényt adományoztak jótékonysági célokra. Az édesapa most is levéllel fogadta második gyermekét.

Amikor a nővéred megszületett, levelet írtunk arról a világról, amelyben reménykedünk, hogy felnő – egy olyan világban, ahol jobb az oktatás, kevesebb a betegség, erősebb közösségek és nagyobb az egyenlőség. Azt írtuk, hogy a tudomány és a technológia előrehaladásával a jövő nemzedéknek drámai módon jobb életet kell élnünk, mint a miénk, és felelősségünk van abban, hogy megtegyük a megfelelő lépéseket azért, hogy ez megtörténjen. Annak ellenére, hogy a főcímek gyakran arra koncentrálnak, hogy mi a baj a világban, mi még mindig hiszünk abban, hogy a pozitív tendenciák fognak nyerni. Optimisták vagyunk a generációd és a jövővel kapcsolatban is.

 

zuckbergerbaby002

 (Az első közös fotó, melyet a Facebook-vezér osztott meg közösségi oldalán …. )

A gyermekkor varázslatos – folytatódik tovább a levél. A világ egy nagyon komoly hely, ezért fontos időt szánni a játékra… Remélem, hogy időt szánsz majd a virágok illatára és hogy rengeteg levelet gyűjtögetsz a kis vödreidbe. Remélem, újra és újra elolvasod majd kedvenc Dr. Seuss könyveidet… Remélem, Max-el lovagolsz majd a körhintán és annyi kört futsz a nappaliban és az udvar körül, amennyit csak akarsz.

Remélem, nagyszerű alvó vagy. És remélem, még az álmaidban is érzed, mennyire szeretünk téged. A gyermekkor varázslatos és gyermek csak egyszer leszel, vagyis ne töltsd az idődet aggódással. Mi ezt majd megtesszük helyetted és mindent megteszünk, hogy bizonyosan jobb hely legyen a világ számodra és minden gyermek számára a nemzedékedben.

August, annyira szeretlek téged, és annyira izgatottak vagyunk, hogy Veled élhetünk – Veled élhetjük meg ezt a kalandot. 

Szeretettel: Anya, Apa 

 

zuckbergerbaby003

A mesés mesék, a Dr. Seuss sorozat – az ajánlott könyv kislánya számára 

Mark Zuckberger bejelentette: 2 hónapos apa-szabadságra megy. Bízik abban, hogy kollégái tökéletesen helyt állnak a cégben helyette addig is.  

 

Forrás: CNN, Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top