Close

Újra Nagy Sportágválasztó Budapesten

A Budapesti Nagy Sportágválasztó célja, hogy kedvet csináljon a sportoláshoz a minél szélesebb sportági paletta gyakorlati megismerésének lehetőségét kínálva. A  szeptember 15-16-án megrendezésre kerülő eseményen edzők, szakemberek instruálása mellett kipróbálható több mint 100 sportág, aktív tapasztalást, igazi sportélményt ad, s ezáltal pozitív irányba tudja befolyásolni a sporthoz való hozzáállást,viszonyulást. Itt biztos, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő mozgásformát, legyen az olimpiai, nem olimpiai, verseny és szabadidős, egyéni vagy csapatsportág.

 

Az egészséges életformát szeretné minél többekhez közel hozni a Budapesti Nagy Sportágválasztó szeptember 15-16-án, ahol több mint 100 sportágat lehet díjmentesen kipróbálni. A szervezők abban bíznak, hogy az immár XXI. alkalommal megrendezendő eseményen ismét több tízezer látogatónak tudnak segíteni abban, hogy rátaláljanak a számukra megfelelő mozgásformára. A rendezvény közel hozza a  sportot, a mozgás örömét a gyerekekhez, a családokhoz. Külön ereje az eseménynek, hogy lehetőséget ad  példaképekkel, olimpikonokkal, világ- és Európa-bajnok sportolóinkkal való találkozásra, akár együtt sportolásra, mely meghatározó élményt adhat a gyerekeknek. Arról, hogy a megjelenő sportágak milyen érdekes aktivitásokkal készülnek, és hogy milyen neves személyiségekkel lehet a helyszínen találkozni, a rendezvény folyamatosan frissülő honlapján, illetve a Facebook-oldalon lehet tájékozódni.

A szeptember 15-16-ai Budapesti Nagy Sportágválasztó, első, pénteki napja kifejezetten az előre bejelentkezett oktatási intézmények számára fenntartott nap, a szombati, „családi” napon, pedig a szülőket bevonva lehet közösen meghozni a döntést, melyik sportág legyen az, amelyik a későbbiekben az élete részévé válik a gyermeknek.

Helyszín:
Merkapt Sportközpont, Budapest, X., Maglódi út 12/a.  Nyitva tartás: 9-17 óra között.

A BELÉPÉS INGYENES!

A rendezvényről további információ és regisztráció a Nagy Sportágválasztó honlapján  található.

(Forrás: Nagy Sportágválasztó Iroda – Dr. Kiss Gergely szóvívő és Varró Barbara irodavezető – 2017. augusztus 16.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top