Close

Digitális jólét

telenordigijo

Felvette mobilinternetes kínálatába a kormányzati Digitális jólét alapcsomagot az egyik hazai telefon társaság- jelentette be Budapesten Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos. Az új csomag a 16-74 év közötti, internetet eddig nem használó közönséget célozza meg. 

Deutsch Tamás hangsúlyozta: az internethasználatnak szerepe van a polgárok közötti esélyegyenlőtlenségek oldásában is, ennek eszköze a Digitális jólét alapcsomag – mondta. Alexandra Reich , a Telenor vezérigazgatónője pedig azt emelte ki: a csomag egyszerre kínál megoldást az internetet még nem használók három problémájára: megmutatja a világháló használatának előnyeit, megfizethető áru csomagot ad és új, internetezésre is alkalmas eszközt is kínál majd nekik. Hangsúlyozta: a 16 és 74 év közötti lakosság azon 18 százalékát szólítják meg ezzel a csomaggal, amely ma még nem internet-felhasználó, kiemelve, hogy ezek az ügyfelek ugyanolyan színvonalú szolgáltatást kapnak, mint a más csomagokra előfizető társaik.
A vezérigazgató megjegyezte, a magyarországi mobilinternet-használat nem csupán a nyugat-európai, de a bulgáriai, a montenegrói vagy a szerbiai átlag mögött is elmarad, most ezt a különbséget szeretnék csökkenteni.

alexandratelenor

(Alexandra Reich – szeretné ha Magyarország is felzárkozna az európai mobilinternet felhasználók sorába. Fotó: MTI)

Az eseményen elhangzott: a Telenor három ajánlata kapja meg a Digitális jólét alapcsomag logót, ezek közül egy feltöltőkártyás, kettő előfizetéses megoldás, utóbbiak egyike beszélgetést is, míg a másik csak adatforgalmat tartalmaz.  Június elejétől pályázhatnak a szolgáltatók az állami tulajdonú, Digitális Jólét védjegy használatára. Minden nagy és közepes szolgáltató közölte már, hogy napokon belül pályázik a programba belépésre, többek pedig annak a szándékuknak is hangot adtak, hogy a legnagyobb kedvezményt igyekeznek majd adni azt ezt választó ügyfeleiknek. 

MTI

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top