Close

Foglalás a a Green Holidays tulajdonosoknál

greenholidíasfoglalas

Green Holidays Kft. utazási iroda tagjainak, részvényeseinek vagyoni részesedésének lefoglalását rendelte el a cégbíróság. A július elején fizetésképtelenséget jelentő cég, valamint a meghiúsult foglalásokban szereplő SzállásOutlet Kft. ellen végrehajtás indult. Az ügyben érintett vált az indulhatunk.hu utazási oldal is.

A Green Holidays Kft. július 2-án, vasárnap kora este jelentett fizetésképtelenséget. A rendőrség csalás bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen azonnal nyomozás indított. A Magyar Utazási Irodák Szövetsége az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a Green Holidays utazásszervezési engedélyének megszerzése előtt egy utazásközvetítő cég az utazási csomag részeit jogellenesen, elemekre bontva értékesítette. Az utasok két különböző céggel szerződtek, ami alkalmas a fogyasztók megtévesztésére. Számos szerződésben nem is szerepelt a Green Holidays neve.
Az ügyben érintetté vált még egy szereplő: a fővárosi kormányhivatal fogyasztóvédelmi hatósága vizsgálatot kezdeményezett az indulhatunk.hu oldalt üzemeltető SzállásOutlet Kft.-vel szemben, miután a Magyar Utazási Irodák Szövetsége bejelentést tett az oldal szolgáltatások értékesítésének hitelességével kapcsolatban.

A hír érdekessége, hogy a Green Travel néven a Green Holidays utazási iroda a mai napig szerepel az indulhatunk.hu weboldal ajánlott és megbízható partnerei között. 

greenholiajánlása

Ahogyan az magazinunk weboldalról készült mai napi fotón is jól látható, az utazási oldal a török utak szakértőjeként méltatja utazási partnerét. A beköszöntőjében pedig kiemeli: „ezen az oldalon azokat a szolgáltató partnereinket találja, akiket szívesen ajánlunk, akikkel szívesen dolgozunk együtt. Annak érdekében, hogy utasainknak a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani kizárólag megbízható partnerekkel dolgozunk, akiknek a munkájában az évek során nem csalódtunk.”

A július 2-án bezárt Green Travelt leírásukban ma még hosszan méltatják, kiemelve, hogy szezonban saját charter gépeket indítanak, illetve új úticélként Mexióba, Thaiföldre és a Maldív-szigetekre is indítanak szervezett csoportokat. Sőt, repülőjegy foglalásokkal és városnézésekkel is foglakoznak. 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top