Close

Ahol a fontos dolgok történnek…

k2017

A konyha a lakás lelke, életünk központja, hétköznapjaink és ünnepi pillanataink alapvető színtere. Minden életszakaszban másként és másért fontos, pontosan ezért jó, ha épp olyan, amilyet szeretnénk! Az ország legtrendibb lakberendezési kiállításán rá is bukkanhatunk!

Nos, igen, itt, a konyhában készül az első, félálomban főzött, napindító kávé. Az első szerelmes rántotta a nagy Ő részére. A nagy bor-sajt-szőlő beszélgetések a barátokkal, persze úgy, hogy valaki a széken ül, valaki a széken ülő ölében, és valaki a mosogató melletti pultra kuporodik, hogy elférjetek – sok jó ember, kis helyen is. Aztán a nagy családi ebédek, ahol meghatva nézed, hogy a legendás csirkesült, amit csak a nagymamád tudott tökéletesen, az a te variációdban is sikert arat, és a picik is mosolyogva falják. Vagy épp ezzel szemben a hirtelen összedobott vacsorák, ahol kiderül, hogy a gasztronómia voltaképp egy kreatív művészeti forma, és bármilyen hozzávalóból lehet valami ehetőt alkotni, csak akarni (és kísérletezni)kell!

konyhakiall2017 1

Kedves lakberendezési hedonisták, építkezés és lakásfelújítás előtt állók, gasztrorajongók és azok is, akik egyszerűen csak imádják végigsimítani a legújabb kávéfőzőcsodákat és szeretnének inspirációt meríteni a legújabb trendekből vagy épp ellesni néhány konyhai fogást a kedvenc gasztrobloggerüktől: most jön a három napos Konyhakiállítás!
Ha hetek óta mást sem csinálunk, csak a katalógusokat bújjuk, ha legalább ezer fotót megnéztünk már, de nem tudunk dönteni, akkor id0eje kimozdulni a lakásból és teljes életnagyságban szemügyre venni az idei év trendjeit. A legújabb konyhabútorok és konyhagépek, tengernyi konyhai eszköz, kellék, komplett enteriőrök és rengeteg felejthetetlen gasztropillanat vár ránk 2017. március 3-5. között a Budapest Arénában!

konyhakiall2017 2
Okos konyhai megoldások
Az álomkonyha persze mit sem ér praktikus berendezések nélkül. Hatékony gépesítéssel értékes perceket és órákat takaríthatunk meg. A helyszínen olyan világújdonságok várnak, mint az első érintőajtós sütő vagy az egymással kommunikáló főzőlap és elszívó. Az okos háztartási készülékek szinte helyettünk főznek: több ezer recept közül választhatunk, amikhez elég csak az alapanyagokat beszereznünk, és hamarosan már kész is a csodás ebéd vagy vacsora.

Lessük el a trükköket, egyenesen a profiktól! Nem hagyhatjuk ki Gianni legújabb olasz receptjeinek bemutatóját, Márk Szonja citrompitéjét, Borbás Marcsi legféltettebb gasztrotitkait, Bede Robi olasz belsőségeit, Bereznay Tamás laktóz-, glutén- és cukormentes finomságait, a különleges olaj kóstolókat és a latte art wokshopot sem.
Érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, mert konyhabútort és konyhagépet is nyerhetünk, az egyik szerencsés pedig egy különleges telefonfülke hűtőszekrénnyel dobhatja fel otthonát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top