Close

Le Danube – magyar siker Belgiumban

Az Exploration du Monde népszerű belgiumi útifilm sorozat frissen elkészült és debütáló filmje a « Le Danube » mintegy 60 alkalommal kerül az idén bemutatásra Belgiumban.

A Duna forrásától a torkolatáig, a Duna menti országokat, azok kultúrális örökségét, műemlékeit bemutató film fontos és kiemelt állomása Budapest, a film külön fejezetet szentel a magyar fővárosra. A produkciót a híres belga rendező és cinéaste, Michel Drachoussoff készítette, a budapesti forgatást az MTÜ ZRT. szervezte 2015 nyarán.
A film brüsszeli bemutatójára az MTÜ benelux képviselete szakmai rendezvényt szervezett az elmúlt héten. Az eseményt, mintegy 220 fős közönség előtt Nagy Zoltán Magyarország belgiumi nagykövete nyitotta meg a Centre Culturel d’Uccle színháztermében, a film bemutatója után a benelux képviselet rövid prezentációra, tombolára és magyar bor ill. ételkóstolóra látta vendégül a belga turisztikai szakmát.
További részletek és információ a filmprodukcióról : http://explorationdumonde.be/saison_encours.htm

A fotón balról jobbra Nagy Zoltán nagykövet, Michel Drachoussoff cinéaste és Urbányi Péter, az MTÜ ZRT. benelux képviseletvezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top