Close

A Ryanair új nyári menetrendje

Bemutatta 2017-es budapesti nyári menetrendjét a Ryanair, Európa elsőszámú légitársasága. A nyári menetrend kezdetével egy új járatot indít East Midlands-be, heti háromszor, illetve nyáron is közlekedni fog a berlini és a nürnbergi járat, valamint növeli járatai számát Brüsszelbe, Milánóba és Velencébe.

Nürnberg illetve Berlin egész éves működtetését a német piac Budapest iránti kereslete indokolja. Brüsszelbe heti 9-szer, Milánóba naponta, míg Velencébe (Treviso) heti 3-szor indulnak járatai. Az ír diszkont légitársaság a jövő évi menterendben 23 desztinációt kínál és heti 118 járatot közlekedtet a Liszt Ferenc repülőtérről. Jövőre a budapesti utasszám 12 százalékos növekedését várják, ami elérheti a 2,1 milliót. 2015-ben Budapesten 1,5 milliós utasforgalma volt a cégnek. Teljes hálózatán a Ryanair az elmúlt évben 10,6 millió utast szállított.
Matthias Wenk, marketing igazgató hangsúlyozta, a poggyászdíjakat is beszámítva a Ryanair átlagosan 24 százalékkal olcsóbb jegyeket kínál, mint az itthoni legnagyobb konkurens Wizz Air.
Kérdésre válaszolva elmondta, folynak a tárgyalások a debreceni repülőtérrel, mivel a légitársaság szeretne a kelet-magyarországi régióból is járatokat indítani, de konkrétumokról egyelőre nincs szó.
A Ryanair az új 2017-es budapesti nyári menetrend kapcsán kiárusítást indít
5 249 forintos kezdő árral, mely jövő vasárnap éjfélig (október 16.) foglalható. Részletes információk a www.ryanair.com weboldalon.
Bognár Mária

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top