Close

Szurkolj Te is a Futball-szigeten a magyar válogatottnak

futballsz1

Magyarország legnagyobb kivetítőjén nézheted végig a legjobb meccseket

Ha mindened a foci és ki nem hagynál egyetlen meccset sem, akkor idén nyáron a Te helyed is a Margitszigeti Atlétikai Centrumban van, hiszen több mint 40 év után újra kint lesz a magyar válogatott az Európa Bajnokságon. Június 10. és július 10. között egy átlagos családi ház alapterületű, 144m2-es óriáskivetítőn nézheted meg az EB legizgalmasabb meccseit és fogadhatsz kedvenc csapatodra.

Nyáron ismét EB lázban ég egész Magyarország, ami nem meglepő, hiszen Kű Lajos 1972-ben rúgott EB gólja óta nem izgultunk még ennyire a magyar válogatottért. Idén pedig a helyszín is adott, hogy hol lehet a legjobban szurkolni kedvenc csapatodnak. Ha nincs tipped hová mehetnél akár minden este szurkolni, akkor irány a Margitszigeti Atlétikai Centrum, ahol 144m2-es kivetítővel, hatalmas lelátókkal és sok-sok izgalmas programmal várnak titeket.

futballsz2

A közösségi élmény sok szempontból adott, hiszen külön szurkolói zóna kerül kialakításra illetve elkészült egy „Futball-sziget Fans” elnevezésű applikáció is, melyen keresztül képet és videót is fel lehet tölteni. A Hajrá magyarok! felkiáltásokat pedig a „Futball-sziget Sound” elnevezésű alkalmazás összesíti, így elkészül az ország leghangosabb szurkolása, melyet eljuttatnak a magyar válogatottnak. A mérkőzések között és félidőben egy kamera (LuckyCam) beöltözött szurkolókat keres a tömegben és néhány szerencsés értékes ajándékot nyer.Az éppen aktuális meccset játszó csapatok zászlója alatt együtt izgulhattok a többiekkel, de lesz csocsó és Teqball verseny is. Ha pedig te vagy a legügyesebb, még nyereménnyel is gazdagodhatsz a játék végén. Ha elfáradnál, a játékok és szurkolások között, a chill szektorban pihenhetsz meg koktélokkal a kezedben, de a legfinomabb falatokért sem kell messzire menned, hiszen a gasztro-sétányon rengeteg étel és ital között válogathatsz.

futballsz3

Ha nem csak nézni szeretnéd a focit, hanem igazán jó is vagy benne és még a szerencse is melléd áll, akkor egy nem mindennapi lehetőségnek köszönhetően, egy XBOX játékkonzol segítségével, az egész Magyarországon egyedülálló, óriási kivetítőn játszhatod le a soron következő meccset. Emellett fogadhatsz kedvenc csapatodra és rengeteg ajándékkal is gazdagodhatsz a programok során.

További információkért és még több programért látogass el az esemény oldalára: www.futballsziget.hu
futballsziget logo

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top