Close

Tartós tető, vízbiztos alapra!

creaton

Tető építésekor vagy felújításakor fontos, hogy a szép és tartós cserepek alá vízbiztos alszerkezet kerüljön. Ehhez a fólia a CREATON tavaszi akciójában minden kerámia tetőcserép mellé ajándék, válassza bármelyik CREATON kerámia tetőcserepet. ,

S hogy miért fontos a tetőfólia? Kész tetőnk akkor lesz vízbiztos és hosszútávon tartós, ha a tető láthatatlan része, az alszerkezet kialakítása maga is vízbiztos. Hosszútávon tartós tetőhöz tehát az 50 év garanciával gyártott CREATON kerámia tetőcserép és a tetőfedő szakértelmén kívül szükséges a szakszerű alszerkezet kialakítása, ami nem nélkülözheti a CREATON választékában megtalálható, különböző igénybevételekre tervezett tetőfólia (UNO, DUO, TRIO, QUATTRO) használatát.

Tegye tetőjét maximálisan vízhatlanná a CREATON tavaszi akciójában ajándékként kapott tetőfóliával! Amennyiben 2016. április 1. és május 31. között bármilyen típusú CREATON kerámiatetőcserepet vásárol, vízbiztos és tartós tetőjéhez az alábbi mennyiségek alapján igényelheti ajándék „UNO” (120 g/m²) tetőfóliáját.

• 80-150 m2 Creaton kerámia cserépvásárlása esetén – 1 tekercs (75 m2)
• 151-250 m2 vásárlása esetén – 2 tekercs (összesen 150 m2)
• 250 m2 felett – 3 tekercs (összesen 225 m2)

A kiírásban szereplő UNO-fólia értékegyeztetéssel más CREATON tetőfóliára váltható. Az akció kizárólag Magyarország területén megvalósuló lakóépületek építkezése esetén érvényesíthető. Az igényelhető ajándék fólia mennyisége építési címenként kerül meghatározásra.
Az akció a 2016. április 1. és május 31. közötti előleg- vagy végszámlák esetén érvényesíthető.

Regisztrálni 2016. április 1. és május 31. között lehet, a kiszállítási határidő 2016. június 10., számla megérkezési határideje Lentibe: 2016. június 20.

A számla beküldése postai úton: CREATON South-East Europe Kft., 8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.
Elektronikus úton: info@creaton.hu,Fax: 92-551-559„Tetőfólia igénylés” megjelöléssel.

Amennyiben a számla megküldése a fenti időpontig nem történik meg, úgy CREATON jogosult az akciós érték kiszámlázására.

www.creaton.hu
www.akcio.creaton.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top