Close

Neked mi a szívügyed?

schiedel

A Schneider Electric boldog Valentin-napot kíván a fenntarthatóság szerelmeseinek

A Twitteren Valentin-napon rendszerint egymást követik a szeretetről szóló bejegyzések, mint például a GreenBiz „Where’s the Valentine’s Day love for sustainability?” (Hol a Valentin-napi szeretet a fenntarthatóság iránt?) című cikke vagy a Newsweek „Valentine’s Day: are male and female brains really different?” (Valentin-nap: valóban különbözik egymástól a férfi és a női agy?) írása. Február 14-e alkalmából – ami a világ számos országában a szerelmesek ünnepe – a Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője a környezetbarát és fenntartható épületek iránti szenvedélyét szeretné megosztani.

Semmi sem fejezi ki jobban a bolygó iránti szeretetünket, mint egy környezettudatos létesítmény. Az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Franciaországban készített tanulmányok a zöld épületek jobb pénzügyi teljesítményéről számolnak be, így kijelenthetjük, hogy a magas szintű hatékonyságra és gazdaságos üzemeltetésre irányuló tervezés hozzájárul a nyereség növeléséhez. De mi a helyzet az emberek, az üzlet és a Föld együttes hasznával?

Az Egyesült Államok környezettudatos építészeti egyesületének (Green Building Council) környezettudatos épületekre vonatkozó üzleti esettanulmánya szerint a kereskedelmi létesítmények bérlői egészségesebb belső környezet, valamint kedvezőbb és jobban működő közösségi kapcsolatok formájában profitálhatnak az öko épületekből. A Schneider Electric egyik partnere, a Genzyme Center, amely a világ egyik vezető biotechnológiai vállalata, egy korábbi jelentésében azt állapította meg, hogy a környezetbarát jellemzőknek köszönhetően az alkalmazottak elégedettebbek és eredményesebbek lettek: a betegállományban töltött idő 5%-kal csökkent, a munkatársak 88%-a az életminősége javulásáról számolt be, 72%-uk pedig éberebb és hatékonyabb lett. Ennél szebb Valentin-napi üzenetet nem is küldhet egy épülettulajdonos a bérlői számára!

„Szakértőként és a Schneider Electric környezetbarát épületekkel foglalkozó csapatának tagjaként büszke vagyok arra, hogy a környezettudatos energiagazdálkodást elősegítő munkánk, amellyel az ügyfeleinket támogatjuk, egyben a bolygó iránt érzett tiszteletünket is egyértelműen kifejezi” – mondta Spilkó József, a Schneider Electric magyarországi leányvállalatának igazgatója.

A Schneider Electricről

A Schneider Electric az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. A 2014-es gazdasági évben vállalatunk 25 milliárd eurós árbevételt ért el, és 100 országban 170.000 alkalmazottunk segíti ügyfeleinket abban, hogy energiagazdálkodásukat és folyamataikat biztonságossá, megbízhatóvá, hatékonnyá és fenntarthatóvá tegyék. A legegyszerűbb kapcsolóktól kezdve az összetett rendszerekig technológiánk, szoftvereink és szolgáltatásaink segítséget nyújtanak ügyfeleinknek abban, hogy tökéletesíthessék tevékenységük szabályozását és automatizálását. Összekapcsolt technológiáinknak köszönhetően iparágak újulhatnak meg, városok alakulhatnak át, és életek válhatnak gazdagabbá.
A Schneider Electricnél ezt úgy hívjuk: Life is On.

www.schneider-electric.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top