Close

Rónai Tamás – a SimHouse újat alkotott…

t3

Amíg az emberek többsége álmos szemmel a kávéját kavargatja, mi már kora reggel egy fotóstúdióba érkezünk… Egy szimulátort tolnak épp be, míg mások lámpákat állítanak, mi pedig egy konyhának berendezett részen beszélgetünk Rónai Tamással, a Formula Renault 2.0-ás széria friss bajnokával, a Gender Racing Team sztárjával.

Mi az apropója a mai napnak?

A SimHouse Budapest meghívásából az új szimulátorukhoz készítünk reklámfilmet. Nagyon izgatottan várom, hogy végre belepattanhassak ebbe az utolsó alkatrészéig egyedi gépezetbe, és elsőként próbálhassam ki hivatalos körülmények között. Kíváncsi vagyok, hogy mit alkottak a fiúk, a SimHouse eddig sem okozott csalódást, így biztos vagyok benne, egy újabb mesterművűknek lehetek a reklámarca. Hatalmas megtiszteltetés ez számomra, és nagyon hálás vagyok azért, hogy engem választottak ki erre a feladatra.

Hozzá vagy szokva a fotósok folyamatos jelenlétéhez, de ez még sem a versenypálya… Hogy érzed magad?

Mindig örülök, ha egy fotóstúdióba kapok meghívást, általában akad egy két „formabontó” ötletem, amit megtudunk valósítani. Az autósport világában is több szükség lenne ilyen alkalmakra, hogy szélesebb körben megismerjék a sportunk működését a még „kívülállók”!

Mennyivel hat valóságosabbnak ez az új szerkezet, mint amiket eddig próbáltál?

Tom

Ebben az új masinában olyan visszajelzéseket és fizikát kapok, amire magam sem számítottam. Mikor sisakban kellett vezetnem, szinte éreztem, hogy versenyautóban ülök, teljesen magába szippantott a környezet. Eszméletlen volt, alig hiszem el, hogy ennyire reálisra sikerült. A három nagyméretű kijelző pontosan lefedi a teljes látóterem, ami a végletekig fokozza az élményt.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, muszáj kipróbálnotok!

 

Természetesen az elkészült filmet is bemutatjuk majd olvasóinknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top