Close

Meghívó – Törzsasztal Fórum

2015. november 17. kedd 17-19 óra között,  a Thomas Hotel Éttermében (Budapest, IX. kerület Liliom u. 46; tel: 36 1 218 5508) a KözépEurópai Club Pannonia megrendezi a következő Fórumot. Témája : Magyarország esélye a 2024-es Olimpia megrendezésére.
Felkért előadó:

Képtalálat a következőre: „schmitt pál”

Schmitt Pál
a NOB magyar tagja, v.köztársasági elnök,  kétszeres olimpiai bajnok, kétszeres világbajnok

Moderátor: Dr. Czeglédi József 
a KEP elnöke, idegenforgalmi közgazdász, az MTA Köztestület tagja
(Az előadások után mód lesz kérdések, hozzászólások megtételére)
A mostani KEP rendezvény szervezői meg vannak győződve arról, hogy Magyarországnak, Budapestnek van esélye a 2024-es olimpiai pályázat megnyerésére és az Olimpia sikeres rendezésére. Esélyünket jelentősen növelte a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által elfogadott Agenda 2020 elnevezésű programcsomag.
 
 Ez az olimpiai rendezési szabályok számunkra kedvező alakulását jelenti, amely az olcsóbb és megtérülő olimpiai játékokat támogatja. Az 5 pályázó város közül (Párizs, Róma, Hamburg és Los Angeles mellett) egyedül Budapest van olyan országban, ahol még nem volt olimpia. Az olimpiát alapító országok közül pedig egyedül Magyarországon nem rendeztek még olimpiát. Ezt nem pusztán az eseményért, hanem Magyarország és Budapest fejlődéséért, társadalmi és gazdasági felvirágoztatásáért pályáztuk meg. Siker esetén Közép-Európában első alkalommal lesznek ötkarikás játékok. Kérünk mindenkit e nemes cél támogatására.
 
A rendezvényen való részvétel ingyenes, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. Az összejöveteltigény eseténkedvezményes ételés italválasztékkal tesszük kellemesebbé.
A KEP működéséről, korábbi és aktuális tevékenységéről, kedvezményeiről az információk megtalálhatók a KEP honlaponhttp://www.kepcp.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top