Close

Távoli világok repülővel

Kambodzsa turistacsalogató szépségei, a tajvani China Airlines távoli desztinációi, a Hahn Air újdonságai és a Havas Creative Tours szolgáltatásai mutatkoztak be a Mirage Fashion Hotelben, Budapesten.

A magát a Csodák országaként hirdető Kambodzsa turisztikai nevezetességeit dr. Sárdi Rudolf képviseletvezető mutatta be. A függetlenségét 1993-ban újra visszanyert országot tavaly már 4,5-5 millió turista kereste fel, köztük 2500 magyar is. Jelenleg a China Airlines járataival lehet a legkönnyebben  Kambodzsába eljutni több európai városból, tajpeji átszállásssal. A legkedveltebb úti célok a főváros, Phnompen, Angkor Wat, és a francia gyarmati idők építészei emlékeit őrző Kep. A tengerparti pihenésre vágyók Sihanoukville városkánál találják a legérintetlenebb partszakaszokat, tengeröblöket.
A tajvani China Airlines 77 gépből álló flottája 29 ország 113 városába repül. Budapestről az utasok 4 európai átszállási ponton keresztül érhetik el a China Airlines Tajpejbe tartó járatát, majd innen továbbutazva juthatnak el az ázsiai célállomásra. A négy átszállási pont: Bécs, Frankfurt, Amszterdam és Róma. Az átszállási pontig az Austrian Airlines, a Lufthansa, a KLM és az Alitalia fedélzetén lehet eljutni. A Bécsbe személygépkocsival érkezők kedvezményes áron parkolhatnak a repülőtéren a Vienna International Airport által üzemeltett reptéri parkolókban.
A China Airlines járataival 27 kínai célállomás mellett Japán, Bangkok, Bali, Új-Zéland, Ausztrália, Hawai-szigetek érhető el így. A légitársaság jegyei egy évig érvényesek, visszaútra ingyenes dátummódosítás kérhető, A megengedett súlykeret 30 kilogramm, egyes viszonylatokban 40 kilogramm. A taipeji reptéren az átszálló utasok ingyenes városnézésen vehetnek részt. Magyar turisták Tajvanra vízum nélkül utazhatnak be.
A China Airlines árai jelenleg a legkedvezőbbek a magyar piacon Ausztráliába (Brisbane, Melbourne és Sydney), Új-Zélandra (Auckland, Christchurch), Balira, Vietnamba és a Fülöp-szigetekre. Nagyszerű kombinációs lehetőséget kínál akár 4 ország érintésével, például Tajvan, Ausztrália, Új-Zéland és Thaiföld, igen kedvező áron. A China Airlines magyarországi vezérképviselete az Aviation GSA Co.
A Hahn Air, a világ vezető e-ticketing légitársasága, több mint 300 légi és 3 vasúti partner járataira kínál foglalási és jegyvásárlási lehetőséget. A jegyeket egyetlen dokumentumon ki tudják állítani, függetlenül attól, hogy a foglalásban több légitársaság járatai szerepelnek. Nagy előnye továbbá, hogy a szolgáltatók csődje esetén is jótáll utasaiért. A HR ticketing centrumok száma az ötezerhez közelít.
A Havas Creative Tourst, Brazília legnagyobb beutaztató irodáját Sárdi Rezső mutatta be az érdeklődőknek. Az iroda magyar származású, de Brazíliában született elnöke nagy hangsúlyt fektet a magyar piacra. Az utóbbi években jelentősen nőtt is a Magyarországról Brazíliába és a többi dél-amerikai országba kiutazók száma. A Havas Creativ Toursnak 4 dél-amerikai légitársasággal, 26 busztársasággal, valamint szállodákkal, éttermekkel van szerződéses kapcsolata. Fő szervezője volt a 2014-es Foci Világbajnokságnak, és már készülnek a következő kihívásra, a 2016-os riói Nyári Olimpiai Játékokra. Brazília legegyszerűbben a portugál TAP légitársaság járataival érhető el.
Szöveg és kép: Bognár Mária

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top