Close

Magyarország legismertebb ételeit mutatja be az Így főz sorozat új kötete

Közéleti személyiségek és borászok kedvenc ételeit foglalja össze az ország kilenc turisztikai régiójából és négy határon túli térségéből az Így főz Magyarország című kötet, amely az Így főz sorozat 8. darabjaként látott napvilágot.
    
A 77. Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásárra (OMÉK) készített kiadványban közéleti személyiségek, sportolók, borászok, életük egy-egy személyes története mellett megosztják az olvasóval kedvenc receptjeiket is, amelyekből 77 darab került bele a kötetbemondta el Őszy-Tóth Gábriel, a kiadvány írója és szerkesztője a könyv keddi bemutatóján.
    
Az olvasó egyebek mellett megismerheti Buday Péter séf, Litkey Farkas vitorlázó, Laposa Bence borász vagy Erdei Zsolt ökölvívó kedvenc ételét, amelyek mindegyikéhez egy-egy borajánló is tartozik. Az ételekhez legjobban illő borok kiválasztásában az ország legelismertebb borászai segítették a szerzőt.
    
A sorozat korábbi részeiben az olvasók megtudhatták többek között, hogy főznek és sütnek ismert magyar művészek, magyar kézilabdázók vagy országgyűlési képviselők és a szerző elmondta, hogy a decemberre várható, kilencedik kötetben magyar sportolók kedvenc ételeinek receptjeit olvashatják majd az érdeklődők.
MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top